Evan Blass on julkaissut Twitterissä pressikuvan, jossa LG G7 ThinQ -älypuhelin näkyy kaikista kuvakulmista.

LG:n uuden G7 ThinQ -älypuhelimen julkaisu häämöttää runsaan viikon päässä ja tietovuotaja Evan Blass on nyt pohjustanut uutuuden saapumista julkaisemalla Twitterissä kaikenkertovan pressikuvan laitteesta. Kuvan puhelin on täysin aiempien vuotojen mukainen, mutta nyt sen yksityiskohdat ovat entistä paremmin hahmotettavissa.

Kuvasta käy erittäin hyvin selville laitteen metallinen kehys (antenniraidat päädyissä), yläpäätyyn sijoitettu korttikelkka, alapäädyn 3,5 mm ääniliitäntä sekä vasemmassa kyljessä äänenvoimakkuuspainikkeiden alapuolella sijaitseva ylimääräinen ThinQ/Google Assistant -painike. On mielenkiintoista nähdä tarjoaako LG mahdollisuuden ohjelmoida lisäpainikkeen toiminnon vapaasti, vai kompastuuko se samaan virheeseen kuin Samsung Bixby-näppäimensä kanssa.

Näytön yläreunassa sijaitseva lovi on kuvan perusteella hieman suurempi kuin esimerkiksi Huawei P20 -mallistossa ja LG on päätynyt sijoittamaan kameran loven keskelle. Sen myötä ovaalin muotoinen kuulokeaukko on sijoitettu epäkeskeisesti. Alareunassa näyttö ei rajaudu aivan puhelimen alareunaan asti. Sormenjälkitunnistin sijaitsee reunoilta pyöristyvän lasisen takakuoren yläosassa ja sen yläpuolella on kaksoiskamera, jonka asettelu poikkeaa LG:n G6- ja V30-malleista.

Rautaominaisuuksista ei ole vieläkään kaikilta osin täysin tarkkoja tietoja, mutta huhujen mukaan varustukseen kuuluu Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 Gt RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa, kuusituumainen 19:9 M+ LCD QHD+ -näyttö, 16 + 16 megapikselin kaksoiskamera sekä 3000 mAh akku.

LG:n odotetaan julkaisevan G7 ThinQ:n samanaikaisesti toukokuun 2. ja 3. päivä New Yorkissa ja Soulissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Huhujen mukaan hintataso tulee nousemaan edeltäjästä noin 50-100 euroa.

Lähde: Twitter

This site uses XenWord.
;