Alan luotettavimpiin tietovuotajiin lukeutuva Evan Blass on julkaissut Twitterissä pressikuvat LG:n tulevasta Watch Style -älykellosta.

Kuvat ovat suurella todennäköisyydellä Watch Stylen aitoja pressikuvia, joissa se esiintyy edestä ja takaa kahdessa eri värissä (hopea ja ruusukulta). Kuvien laite on sama, joka on nähty jo aiemmin huonolaatuisemmassa TechnoBuffalon kuvavuodossa sekä näköhavaintojen pohjalta tehdyissä Android Policen renderöinneissä.

Watch Style on pienempi, karsitumpi ja edullisempi LG:n kahdesta tulevasta älykellosta. Google toimii LG:n julkaisukumppanina kellojen kanssa, vaikka niissä ei tulekaan olemaan Googlen brändäystä eikä Pixel-mallinimeä. Samoista kelloista huhuiltiin jo syksyllä Googlen omana kelloprojektina.

Tämänhetkisten tietojen perusteella Watch Stylen pyöreä näyttö on 1,2-tuumainen P-OLED-paneeli, jonka tarkkuus on halkaisijalla 360 pikseliä. IP67-suojattu laite sisältää lisäksi mm. neljä gigatavua tallennustilaa, 512 Mt RAM-muistia ja 240 mAh akun. Mm. GPS, mobiiliverkkoyhteydet ja pulssin mittaus on karsittu pois malliston edullisempaa ja sirompaa vaihtoehtoa edustavasta Stylestä.

LG:ltä on tiettävästi luvassa myös maskuliinisempi Watch Sport -malli, joka on jo esiintynyt edellä mainitussa huonompilaatuisessa kuvavuodossa. Sportissa tulee huhujen mukaan olemaan mm. suurempi 1,38-tuumainen halkaisijaltaan 480 pikselin tarkkuuden P-OLED-näyttö, 768 Mt RAM-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa, GPS, NFC, 4G-yhteydet, pulssimittari ja 430 mAh akku.

Evan Blassin mukaan Android Wear 2.0 lanseerataan helmikuun 9. päivä ja samassa yhteydessä esitellään myös LG:n uudet älykellot. Google julkaisi aiemmin tässä kuussa Android Wearin tuoreimman ja samalla viimeisen Developer Preview -esiversion, jota seuraa vihdoin käyttöjärjestelmän virallinen julkaisuversio. Android Wear 2.0 päivityksen saa tällä tietoa myös toistakymmentä olemassa olevaa älykellomallia.

Lähde: Twitter (evleaks)

This site uses XenWord.
;