Black Friday on myös tänä vuonna venynyt jo yli viikon mittaiseksi Black Week -tapahtumaksi, joka päättyy maanantaina Cyber Monday -tarjouksiin.


AOC-jalusta

Käymme tänään torstaina klo 22 alkavassa ja perjantain puolelle jatkuvassa striimissä läpi Black Friday -perjantain tarjouksia suomalaisista verkkokaupoista ja keskustelemme muutenkin aiheesta yleisellä tasolla. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti YouTuben chatin välityksellä.

Linkki Youtubeen

Black Week -tarjouksia voi seurata myös Hinta.fi-hintavertailun automaattisesti päivittyvällä tarjoussivulla, joka listaa kaikkien palvelussa mukana olevien kauppojen tuotteet, joiden hinta on laskenut vähintään -5 %. Jokaisesta tuotteesta voi asettaa itselleen sähköpostiin tulevan hintahälytyksen, jos tuotteen hinta laskee alle tietyn euromäärän sekä jokaisesta tuotteesta löytyy yksityiskohtainen hintaseuranta– ja kehitys kauppakohtaisesti. Tarjoukset löytyvät kätevästi myös puhelimella Hinta.fi-sovelluksesta, joka on ladattavissa Androidille ja iOS:lle.

Tuttuun tapaan Black Friday -tarjouksia listatataan aktiivisesti TechBBS-keskustelufoorumilla ja hiljattain uudistetulla Hyvät tarjoukset -alueella. Kaikki Black Friday -tarjoukset löytyvät myös kerättynä yhteen viestiketjuun.