io-techin suorana lähetettävässä videopodcastissa keskustellaan Black Friday -tarjouksista ja katsastetaan parhaat alennnukset heti vuorokauden vaihtuessa.

io-techin Black Friday -teemainen videopodcast esitetään tänään torstaina 22. marraskuuta noin klo 23:00 alkaen suorana live-streamina Twitchissä ja YouTubessa. Äänessä ovat tuttuun sivuston perustajakaksikko Sampsa Kurri ja Juha Kokkonen.

Keskustelemme Black Friday -perjantaista yleisesti, käymme läpi tarjoustuotteiden hintatasoa ja tarkistamme hintavertailun ja hintaseurannan avulla ovatko tarjoukset todellisuudessa kuinka hyviä vai pelkästään silmänlumetta. Poimimme tarjouksien joukosta molemmat myös omat henkilökohtaiset Black Friday -tärpit. Katsojat voivat osallistua lähetykseen interaktiivisesti Twitchin ja YouTuben keskusteluiden välityksellä.

io-techin viikon tekniikkakatsaus on jälkikäteen katsottavissa:

 

Black Friday -seuranta TechBBS:ssä

TechBBS-keskustelufoorumilla Black Friday -tarjouksia ja keskustelua voi seurata Yleistä keskustelua -alueen kahdessa erillisessä viestiketjussa. Toinen ketjuista on pyhitetty pelkästään tarjouksille ja toisessa ketjussa voi keskustella tarjouksista:

 

Yhteistyössä Hinta.fi

Black Friday -tarjouksia voi seurata esimerkiksi Hinta.fi:n jatkuvasti päivittyvältä tarjoussivulta, joka listaa kaikkien palvelussa mukana olevien kauppojen tarjoustuotteet eli sellaiset tuotteet joiden hinta on laskenut vähintään -5 % viimeisen viikon aikana. Lisäksi muutama palvelussa mukana oleva kauppa julkaisee tarjoustuotteitta omalla kauppapaikallaan Hinta.fi:n Black Friday -kauppasivulla.

Kannattaa myös muistaa, että jokaisesta Hinta.fi-hintavertailun noin 600 000 tuotteesta on tarjolla päiväkohtainen hintaseuranta tuotteen julkaisusta tai viimeisen viiden vuoden ajalta. Lisäksi tuotteille voi asettaa hintahälytyksen, joka lähettää sähköpostiin ilmoituksen, jos hinta laskee asetetun hintarajan alapuolelle.

This site uses XenWord.
;