io-tech seuraa reaaliajassa HMD Globalin lehdistötilaisuutta Barcelonassa, jossa se esittelee Nokia-älypuhelimista vuoden 2018 mallit.

Raportoimme tässä uutisessa lehdistötilaisuudessa kerrotuista asioista ja varsinainen salassapitovelvollisuus uusien tuotteiden osalta päättyy klo 18 Suomen aikaa, jolloin julkaisemme varsinaisen uusien tuotteiden lanseerausuutisen.

Voit seurata live-lähetystä Youtubesta.

Tilaisuus alkaa klo 17. Toimittajamme Juha Kokkonen on Barcelonassa järjestettävässä tilaisuudessa paikan päällä.

 

Live-seuranta

Nokia myi vuoden 2017 aikana yli 70 miljoonaa puhelinta, joista valtaosa oli peruspuhelimia. Älypuhelimien lukumäärää ei ole virallisesti kerrottu, mutta arvioiden mukaan niitä myytiin noin 5 miljoonaa.

Viime vuonna esitelty Nokia 3110 saa seuraajan, joka on legendaarisen banaanipuhelin 8110:n uudistettu 4G-versio. Ominaisuuksiin kuuluu mm. mahdollisuus ladata sovelluksia, se toimii tukiasemana ja tulee saataville mustana ja keltaisena toukokuussa 79 euron hintaan.

Nokia 1 -älypuhelin on varustettu Android Oreo (Go Edition) -käyttöjärjestelmällä, joka on optimoitu edullisemmalle ja vähätehoisemmalle raudalle. Puhelin tulee saataville huhtikuussa 85 dollarin suositushintaan ja sille tulee saataville vaihdettavia Xpress-kuoria.

Jo aiemmin Kiinan markkinoille julkaistun uudistetun Nokia 6:n sisuskalut on päivitetty Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiirillä ja se tukee langatonta latausta.  Kansainvälisille markkinoille uusi Nokia 6  tulee saataville kolmella värillä huhtikuun alussa ja sen suositushinta on 279 euroa.

Nokia 7 Plus on varustettu 6-tuumaisella 18:9-kuvasuhteen näytöllä ja Full HD+ -resoluutiolla. Sisuksista löytyy Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri ja yhtiö lupaa laitteelle kahden päivän akkukeston. Kaksoiskameran ohjelmistona on vanhoista Lumioista tuttu Pro Camera manuaalisilla säädöillä ja käyttöliittymällä. Nokia 7 tulee myyntiin huhtikuussa 399 euron suositushinnalla.

JYTKY TULI! Uusi lippulaivapuhelin Nokia 8 Sirocco on varustettu kaarevalla 5,5-tuumaisella OLED-näytöllä ja 2k-resoluutiolla. Laite on IP67-suojattu ja se on varustettu samalla kaksoiskameralla kuin Nokia 7 Plus, Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä, kuuden gigatavun keskusmuistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla. Nokia 8 Sirocco tulee myyntiin huhtikuussa 749 euron hintaan.

 

Uutinen päivittyy

This site uses XenWord.
;