AA-paristolla tai PowerPlay-tekniikalla toimiva langaton pelihiiri sijoittuu Logitech G -hiirten edullisempaan päähän.

Logitech on päivittänyt hiirivalikoimaansa uudella langattomalla G309 Lightspeed -pelihiirellä. Logitech G -perheen uutuus sijoittuu malliston edullisempaan päähän.

Logitech G309 Lightspeed -pelihiiri on symmetrisesti muotoiltu muttta painikkeiltaan oikeakätiseen käyttöön tarkoitettu pelihiiri. Haukansilmän lailla hiiren liikkeitä seuraa Hero 25K -sensori, jonka luvataan pysyvän kyydissä 100-25 600 DPI:n tarkkuudella maksimissaan 400 IPS:n nopeuksissa ja 40 G:n kiihdytyksissä.

Hiiren pääpainikkeissa käytetään yhtiön omia ”optis-mekaanisia” Lightforce-hybridikytkimiä. Logitechin sanakirjan mukaan termi tarkoittaa mekaanisen kytkimen tuntumalla varustettua optista kytkintä. Siinä on lisäksi DPI-painike ja kaksi peukalopainiketta. Langaton hiiri kytketään tietokoneeseen Lightspeed-vastaanottimella, joka tuttuun tapaan tukee kahta Lightspeed-oheislaitetta samanaikaisesti. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös Bluetooth-yhteys.

G309 Lightspeed käyttää akun sijasta AA-sormiparistoa, jonka luvataan riittävän jopa 300 tunnin käyttöön Lightspeed- tai 600 tunnin käyttöön Bluetooth-yhteydellä. Mikäli paristoralli ei innosta, tukee hiiri myös PowerPlay-latausteknologiaa, jonka avulla sitä voi käyttää ilman paristoa yhteensopivalla PowerPlay-hiirimatolla.

Pelihiiren strategiset mitat ovat 120 x 64 x 39 mm ja 68 grammaa PowerPlay-toiminnolla tai 86 grammaa AA-paristolla. Se on saatavilla välittömästi mustana ja valkoisena 89,99 euron suositushintaan yhtiön omasta verkkokaupasta.

This site uses XenWord.
;