Täysin langattomat vastamelukuulokkeet poistavat ympäristön metelin näyttäen tyylikkäältä – ilman ylimääräisiä johtoja.

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Meillä kaikilla on varmasti toisinaan hetkiä, jolloin haluaisimme vain sulkea ulkopuolen vilskeen sekä metelin kokonaan pois ja keskittyä omaan toimintaamme itse valitsemiemme musiikkien tai podcastien voimin. Näissä hetkissä on jo jonkin aikaa toiminut suurena helpotuksena vastamelutoiminnolla varustetut kuulokkeet.

Viime vuosina täysin langattomien nappikuulokkeiden äärimmäisen pienestä koosta ja sirosta ulkomuodosta huolimatta niidenkin sisään on saatu mahdutettua tarvittavat teknologiat vastamelutoimintoa varten. Jos edellä mainitut ominaisuudet kiinnostavat, kannattaa ehdottomasti tutustua Huawein valikoiman uuteen lippulaivamalliin. Huawein FreeBuds Pro -kuulokkeet nimittäin ovat älykkäät täysin langattomat kuulokkeet, jotka ovat maailman ensimmäiset dynaamisesti melua vaimentavat nappikuulokkeet. Ne siis tarjoavat ennenkuulumatonta melunvaimennusta täysin langattomassa paketissa. Kaiken lisäksi kuulokkeet itsessään ovat muotoilultaan tyylikkäät ja tarjoavat erinomaisen käyttömukavuuden.

Huawein kanssa kaupallisessa yhteistyössä toteutetussa advertoriaalissa tutustutaan tänään Suomessa myyntiin tulleiden FreeBuds Pro -kuulokkeiden kykyihin ja ominaisuuksiin.

Lue: Mielenrauhaa ja liikkumisen vapautta täysin langattomilla vastamelukuulokkeilla

This site uses XenWord.
;