Windows 10 November 2019- eli 1909-päivityksessä on keskitytty pääasiassa suorituskykyyn, yritysominaisuuksiin ja yleiseen laadunparantamiseen, mutta mukaan on saatu myös kourallinen uusia ominaisuuksia.

Microsoft on julkaissut tänää Windows 10 November 2019 -päivityksen. Uusi päivitys tunnetaan myös nimellä Windows 10 versio 1909.

Windows 10:n tuorein isomman luokan päivitys keskittyy uusien ominaisuuksien sijasta enemmän suorituskyvyn parantamiseen, yritysominaisuuksiin ja yleisen laadun parantamiseen. Mukaan on saatu tästä huolimatta kuitenkin myös muutamia uusia ominaisuuksia.

Windows 10 November 2019 tuo mukanaan uusina ominaisuuksina mahdollisuuden luoda nopeasti uusia tapahtumia kalenteriin suoraan tehtäväpalkin minikalenterin kautta. Ilmoitusvalikkoa on päivitetty uudella painikkeella, joka järjestää ilmoitukset aikajärjestykseen sovelluskohtaisen järjestyksen sijasta. Windowsin hakutoiminto indeksoi jatkossa myös OneDriven verkkosisällöt Tiedostoselaimen hakutuloksiin.

Käynnistä-valikon vasemmasta laidasta löytyvät Asetukset, Tiedostot ja muut vastaavat pikalinkit laajentavat näkymän näyttämään sovelluksen tai kohteen koko nimen, kun kursori pysäytetään ikonin päälle. Lisäksi myös kolmansien osapuolten virtuaaliavustajat kuten Amazonin Alexa toimivat jatkossa lukitusruudussa.

Windows 10 versio 1909 -päivityksen saa nyt ladattavaksi hakemalla manuaalisesti Windows Updatesta saatavilla olevat päivitykset.

Lähde: Microsoft

This site uses XenWord.
;