Pro IntelliMouse vastaa ulkonäöltään käytännössä täysin aiemmin esiteltyä IntelliMouse Classic -hiirtä, mutta nyt sensori on vaihdettu Bluetrackista Pixartin kustomoituun 3389-sensoriin ja valkoinen "perävalo" on saanut RGB-käsittelyn.

Microsoft on julkistanut Kiinan kaupassaan uuden Pro IntelliMouse -pelihiiren. Uusi IntelliMouse noudattaa tarkoin klassikkosarjan muotokieltä, mutta on uudistunut merkittävästi sisäpuolelta.

Hiiren mielenkiintoisin uutuus on PixArtin PAW 3389 Pro-MS -sensori, joka on tiettävästi Microsoftin tarpeisiin kustomoitu versio 3389-sensorista. Sensorin tarkkuus on säädettävissä lennosta 200 ja 16 000 DPI:n välillä ja se napsii peräti 12 000 kuvaa sekunnissa. Hiiren luvataan kykenevän mainosmateriaaleissa 50 G:n kiihtyvyyksiin, 400 tuuman liikkeeseen sekunnissa ja sen virkistystaajuus on 1000 Hz.

Pro IntelliMouse noudattaa tarkoin aiemmin julkaistun IntelliMouse Classicin ulkonäköä ja siinä on kahden peruspainikkeen lisäksi kolme ohjelmoitavaa painiketta (2x peukalonäppäin, hiiren rulla). Koska RGB-valaistus on ilmeisesti nykyään pakollinen ominaisuus, on Microsoft lisännyt hiireen kustomoitavan ”perävalon” aivan hiiren taka-alalaitaan. IntelliMouse Classicissa oli vastaava ”perävalo”, mutta se oli toteutettu valkoisin ledein.

Hiiren suositushinta Kiinan kaupassa on 399 yuania eli reilut 51 euroa. Microsoft ei ole toistaiseksi ilmoittanut hiiren laajemmasta saatavuudesta.

Lähde: Microsoft Store (Kiina)

This site uses XenWord.
;