Täysin uudesta tuotteesta ei sinänsä ole kyse, mutta aiemmin cooleri on ollut saatavilla vain osana The First -koteloa.

MonsterLabo nousi otsikoihin passiivisella The First -kotelollaan. Nyt yhtiö on päättänyt tuotteistaa kotelossaan käytetyn coolerin ja antanut sille nimeksi The Heart.

The Heart on sanalla sanoen jättimäinen tornicooleri ja se on suunniteltu sekä prosessorin että näytönohjaimen jäähdyttämiseen yhdellä coolerilla. Coolerin mitat ovat 200 x 185 x 265 mm ja painoa sillä on peräti 3 kilogrammaa. Jäähdytin rakentuu verrattain harvasta alumiinirivastosta, johon johdetaan lämpöä yhteensä kahdellatoista lämpöputkella; kuusi prosessorille ja kuusi grafiikkapiirille.

MonsterLabo ei ole julkaissut The Heartin yksityiskohtaisempia teknisiä ominaisuuksia. Koska sama cooleri on kuitenkin käytössä The First -kotelossa, tiedetään että sen on luvattu selviävän 100 watin prosessorista ja 120 watin grafiikkapiiristä passiivisena ja 140 watin prosessorista ja 160 watin grafiikkapiiristä 140 mm:n tuulettimella matalilla kierrosluvuilla.

Vaikka yhtiön sivut eivät listaa The Heart -coolerin tarkkoja tietoja, se ei estä yhtiötä myymästä niitä jo nyt. Cooleri on saatavilla yhtiön verkkokaupasta 180 euron hintaan mustana ja valkoisena.

Lähde: MonsterLabo, FanlessTech

This site uses XenWord.
;