Tuore kuvavuoto paljastaa Moto G6 -malliston värivaihtoehdot pressikuvina.

Motorolan odotetaan julkaisevan uudet Moto G6 -älypuhelimensa Brasiliassa ensi viikon torstaina (19. huhtikuuta), mutta ainakaan ulkoisesti laitteiden suhteen ei viimeistään tuoreimman kuvavuodon jälkeen ole enää juurikaan epäselvää. Eilen Ishan Agarwalin Twitteriin vuotamissa pressikuvissa näkyvät nimittäin kaikki kolme tulevaa Moto G6 -mallia eri väreissään.

Moto G6 -perheen edullisin vaihtoehto on Play-malli, joka tulee saataville ainakin indigonsinisenä ja kullanvärisenä. Vuotokuvista puuttuu aiemmin vuotaneissa promokuvissa nähty turkoosinsininen vaihtoehto. Ennakkohuhujen mukaan laitteessa on 5,7-tuumainen 18:9-kuvasuhteen HD-näyttö, Snapdragon 430 -järjestelmäpiiri, 3 Gt RAM-muistia, 32 Gt tallennustilaa, 13 megapikselin takakamera ja 4000 mAh akku.

Moto G6 tulee kuvien perusteella saataville ainakin mustan, hopean, ruusukullan ja indigonsinisen värisenä. Rautaominaisuudet ovat suorituskyvyn osalta hieman paremmat kuin Playssa. 5,7-tuumainen 18:9-kuvasuhteen näyttö tukee Full HD+ -tarkkuutta ja sisälle on pakattu Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri, 4 Gt RAM-muistia, 64 Gt tallennustilaa, 12 + 5 megapikselin kaksoistakakamera sekä pikalatausta Type-C-liitännän kautta tukeva 3000 mAh akku.

Edistynein Moto G6 Plus -malli tulee tarjolle ainakin kullavärisenä ja indigonsinisenä, mutta myös hopeanvärinen vaihtoehto on esiintynyt aiemmassa vuodossa. Plussan 18:9 kuvasuhteen näytön koon kerrotaan olevan 5,93 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1080 x 2160 pikseliä. Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin parina on jopa kuusi gigatavua RAM-muistia ja tallennustilaa löytyy jopa 64 Gt. Kaksoistakakamera perustuu tiettävästi 12 + 5 megapikselin sensoreihin, mutta käyttää edullisempaa sisarmalliaan suurempaa 1,4 mikrometrin pikselikokoa. Akun kooksi kerrotaan 3200 mAh.

Lähde: Twitter

This site uses XenWord.
;