MSI kertoo uusien mallien tuovan mukanaan pelkkien rautapäivityksen lisäksi myös kehitetyt jäähdytysratkaisut.

MSI on esitellyt CES-messuilla vuoden 2023 uutuuskannettavat sekä päivitetyllä raudalla varustetut vanhat tutut mallit. Pelkkien komponenttipäivitysten lisäksi MSI mainostaa kehittäneensä kaikkiin uusiin pelikannettaviinsa myös päivitetyt jäähdytysratkaisut, joissa kaikki lämpöputket on eritelty yhteisiin, varattuihin ja VRAM-muisteille omistettuihin putkiin.

MSI Titan GT ja Raider GE -kannettavat tarjoavat Intelin i9-13980HZ-prosessorit ja maksimissaan RTX 4090 -näytönohjaimet, joiden kokonaistehonkulutukseksi MSI ilmoittaa maksimissaan 250 wattia. Näytön osalta Titan GT tarjoaa 144 hertsin virkistystaajuutta tukevan 4K-resoluution Mini-LED-näytön ja Raider GE puolestaan QHD+-resoluution näytön peräti 240 hertsin virkistystaajuudella.

Pykälän virtaviivaisempaan Stealth-mallistoon MSI puolestaan tarjoaa kannettavat tietokoneet 14-, 15-, 16 ja 17-tuumaisilla näytöillä. Täysin uusia malleja ovat valmistajan Stealth 14 Studio ja Stealth 16 Studio, jotka tarjoavat ohuen magnesium-alumiiniseoksesta valmistetun rungon ja i7-13700H-prosessorit ja maksimissaan RTX 4070 -näytönohjaimet.

Näyttävämpää designia kaipaaville MSI:n uutuusmallistossa on tarjolla osin läpikuultavalla rungolla varustettu Cyborg 15, joka tulee tarjolla maksimissaan i7-13620H-prosessorilla ja RTX 4060 -näytönohjaimella. Uutuusmallien lisäksi prosessori- ja näytönohjainpäivitykset tuodaan myös vanhempiin Katana-, Sword- ja Pulse-laitteisiin.

Pelikannettavien lisäksi yritys päivittää odotetusti myös työ- ja tuotantokäyttöön suunnitellut mallinsa, joihin lukeutuvat muun muassa 13-tuumainen Prestige 13 sekä järeämmällä suorituskyvyllä varustetut Creator Z -sarjan kannettavat Intelin HX-prosessoreilla ja RTX 40 -sarjan näytönohjaimilla.

MSI ei ole julkistanut tietokoneiden tarkkoja myyntiintuloaikatauluja, mutta monien laitteiden hintatiedot valmistaja on jo jakanut. Uutisessa mainituista tietokoneista Titan GT -malliston hinnat alkavat 6299 eurosta, Raider GE -mallien 3699 eurosta, Stealth 14 Studion 2499 eurosta ja Stealth 16 Studion 3599 eurosta. Cyborg 15:n tai työkannettavien hintoja valmistaja ei ole julkistanut.

Lähde: MSI:n lehdistötiedote, MSI

This site uses XenWord.
;