Artymis 341 on MSI:n mukaan markkinoiden ensimmäinen 34-tuumainen kaareva ultrawide-näyttö miniLED-taustavalolla ja Quantum Dot -tekniikalla.

MSI on julkistanut uuden MEG Artymis 341 Mini LED -nimellä kulkevan pelinäytön, joka nimensä mukaisesti tarjoaa mini LED -taustavalaistuksen. Lisäksi 34-tuumainen kaareva 21:9-kuvasuhteen paneeli tarjoaa myös Quantum Dot -kerroksen parantamaan näytön värintoistoa.

MSI on luonut näytön omien sanojensa mukaan tiiviissä yhteistyössä paneelivalmistaja AU Optronicsin kanssa ja käytössä on AUO:n AmLED-, eli Adaptive Mini LED -tekniikka. Mini LED -teknologialle tyypilliseen tapaan MSI MEG Artymis 341 Mini LED -tarjoaa FALD-tekniikan (Full-array local dimming), eli se tukee taustavalon himmennystä pisteittäin koko näytön alalta kontrastin parantamiseksi, mutta tarkkaa himmennysalueiden määrää MSI ei ole paljastanut.

Maksimikirkkaudeltaan näyttö yltää 1000 nitiin saakka ja sillä onkin DisplayHDR 1000 -sertifikaatti. 3440 x 1440 -resoluution näyttö yltää 165 hertsin virkistystaajuuteen ja GtG-vasteajoiksi (gray-to-gray) valmistaja lupaa 1 millisekunnin. Näytön kaarevuus on kokonaisuudessaan 1000R, mutta keskikohdaltaan näyttö yltää pykälän jyrkempään 800R:n kaarevuuteen.

MSI ei ole vielä paljastanut MEG Artymis 341 Mini LED:n hintaluokkaa tai tarkkaa myyntiintulon aikataulua, mutta markkinoille näyttö on odotettavissa vuoden 2022 aikana.

Lähteet: Guru3D, MSI@YouTube

This site uses XenWord.
;