Vaikkei sitä vielä kerrottu virallisesti, löytyy kannettavan sisältä näillä näkymin 13. sukupolven Core H(X) -prosessori ja GeForce RTX 40 -sarjan mobiilinäytönohjain.

CES-messut ovat jo aivan nurkan takana, mutta MSI ei malttanut odottaa viikkoa kertoakseen uudesta lippulaivakannettavastaan. Titan GT77 -kannettava julkaistaan virallisesti kuitenkin vasta messuilla.

MSI Titan GT77 on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen kannettava, jonka 4K-resoluution Mini LED -näyttö yltää 144 hertsin virkistystaajuudelle. AUO:n AmLED-tekniikkaan perustuva 17,3” näyttö tarjoaa yli 1000 nitin maksimikirkkauden ja jopa 1008 FALD-aluetta (Full-Array Local Dimming). Näyttö on myös DisplayHDR 1000 -sertifioitu ja kykenee toistamaan täydet 100 % DCI-P3-väriavaruudesta. Jok’ikisen kannettavan näyttöpaneeli tarkastetaan ennen koontia laadun takaamiseksi ja kalibroidaan tehtaalla valmiiksi.

Muita kannettavan ominaisuuksia ei kerrottu vielä sen tarkemmin, kuin että mukana tulee olemaan maailman johtavaa prosessoritehoa ja seuraavan sukupolven GeForce-näytönohjain. Vaikkei sitä virallisesti vielä kerrota, on kyse tietenkin siis 13. sukupolven Core H(X) -prosessoreista ja GeForce RTX 40 -mobiilinäytönohjaimista.

Lähde: MSI

This site uses XenWord.
;