LG Flex on 42-tuumainen PC-pelaamiseenkin soveltuva OLED-televisio, jonka taivutuskulma on säädettävissä suoran ja 900R-kaarevuuden välillä.

Corsair esitteli viime viikolla LG:n paneelia käyttävän 45-tuumaisen ultrawide-OLED-pelinäytön ja nyt LG itsekin on lähtenyt mukaan markkinoille, joskin eri kokoluokassa. LG Flex on 42-tuumainen perinteistä 16:9-kuvasuhdetta käyttävä taivutettavissa oleva televisio, jota mainostetaan sopivaksi myös PC-pelaamiseen.

LG Flex mahdollistaa taivutuksen täysin suorasta 900R-kaarevuuteen saakka, eli pykälän vähemmän kuin Corsairin Xeneon Flex, jonka maksimikaarevuus yltää 800R tasolle. LG kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden säätää näytön taivutuskulmaa kaukosäätimellä 20 eri tasoon, eli näyttöä ei ole taivuteltava itse käsin, joskin sekin on mahdollista.

Näyttö tarjoaa 4K-resoluution, 120 Hz:n virkistystaajuuden, 0,1 ms vasteajat ja valmistajan mukaan matalan syöttöviiveen (input lag). LG Flex mahdollistaa myös erilaisten näyttökokojen käyttämisen, eli täyden 42 tuuman näytön sijaan kuvan voi piirtää esimerkiksi 32:n tai 27 tuuman kokoon.

Näytössä on sisäänrakennettuna 40 watin stereokaiuttimet, minkä lisäksi näyttö sisältää myös integroidun mikrofonin. Liitännöiksi LG Flex tarjoaa VRR-teknologiaa (variable refresh rate) tukevat HDMI 2.1 -liitännät ja näytön luvataan olevan myös AMD FreeSync Premium- sekä G-Sync Compatible -sertifioitu.

LG ei ole paljastanut Flexin tarkkoja myyntiintuloaikatauluja tai hintaluokkaa, mutta näyttö on esillä IFA-messuilla Berliinissä.

Päivitys 1.12.2022: LG on julkistanut näyttönsä julkaisuaikataulun ja hinnoittelun Yhdysvalloissa, missä 18. tammikuuta myyntiin saapuvan LG OLED Flexin suositushinta on 3099 dollaria.

Lähde: LG

This site uses XenWord.
;