Noctuan päivittyneen roadmapin mukaan liki kaikki sen seuraavan vuoden aikana julkaistavat tuotteet myöhästyvät neljänneksellä aiotusta.

Itävallan ylpeys Noctua on niittänyt mainetta hyvästä tuestaan vanhemmillekin coolereille esimerkiksi uusien prosessorikantojen julkaisujen suhteen. Yhtiön maine aikataulujen pitämisen suhteen on kuitenkin hieman heikommassa hapessa.

Tom’s Hardware on huomannut Noctuan päivittäneen verkkosivuiltaan löytyvää roadmappia neljänneksen vaihduttua uuteen. Uuteen roadmappiin on saatu myös uusia tuotteita, mutta päähuomio keskittyy neljänneksellä myöhemmäksi lykättyihin tuotteisiin.

Tammikuussa esillä olleen roadmapin mukaan Noctua aikoi julkaista vuoden toisen neljänneksen aikana jännittenmuuntimen ja uuden 8-paikkaisen tuuletinohjaimen. Tuoreessa versiossa ne ovat tehneet tilaa uusille sormisuojille tuulettimiin, jotka ovat tällä hetkellä yhtiön ainut julkaisu vuoden toiselle neljännekselle. 24:stä 12 volttiin jännitemuuntaja on siirtynyt tuuletinohjaimen kanssa kolmannelle neljännekselle.

Aiemmin kolmannelta neljännekseltä löytyneistä julkaisuista vain seuraavan sukupolven Intel Xeon -coolerit on saanut pitää paikkansa, kun seuraavan sukupolven 140 mm:n tuuletin ja 24 voltin 40 mm:n tuuletin ovat siirtyneet vuoden viimeiselle neljännekselle. Vielä tammikuussa viimeiselle neljännekselle luvatut seuraavan sukupolven versio NH-D15-coolerista, pöytätuuletin ja valkoiset tuulettimet on siirretty nyt vuodelle 2023. Uutena tulokkaana roadmapista löytyy ohut 60 mm:n tuuletin, jonka julkaisua luvataan nyt vuoden viimeiselle neljännekselle. Etenkin valkoisten tuuletinten myöhästymistä voidaan kuitenkin pitää käytännössä odotettuna, kun muistaa kauanko Noctualla meni mustan värin hiomiseen.

Lähteet: Noctua, Tom’s Hardware

This site uses XenWord.
;