Tuore kuvavuoto paljastaa HMD Globalin tulevat hinnat-alkaen- sekä keskihintaluokan mallit.

Evan Blass on julkaissut Twitterissä pressikuvat toistaiseksi julkaisemattomista Nokia 1- ja Nokia 7 Plus -älypuhelimista. Etenkin jälkimmäinen on ollut huhujen ja vuotojen kohteena jo aiemminkin.

Keskihintaluokkaan sijoittuva Nokia 7 Plus näyttää Blassin kuvissa samalta, kuin aiemmassa heikompilaatuisessa kuvavuodossa. Värityksessä nähtävät kuparinväriset korostukset ovat tuttuja Nokia 6 (2018) -mallista. Nokia 7 Plussan teknisiin ominaisuuksiin huhutaan kuuluvan 18:9-kuvasuhteen kuusituumainen näyttö, Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua RAM-muistia, 64 Gt tallennustilaa, 12+13 megapikselin kaksoistakakamera Zeiss-objektiivilla sekä 16 megapikselin etukamera. Uutena tietona 7 Plus kuuluu Googlen Android One -ohjelmaan, mikä ei sinällään tuo merkittävää muutosta HMD Globalin nykyiseen käyttöjärjestelmäpolitiikkaan.

Nokia 1 on mallinimensä mukaisesti HMD Globalin älypuhelinmalliston edullisin vaihtoehto, joka on suunnattu erityisesti kehittyville markkinoille. Käyttöjärjestelmänä toimiva Android Go on Oreon kevennetty versio, joka on suunnattu maksimissaan gigatavun RAM-muistilla varustettuihin puhelimiin. Eldar Murtazin huhuili joulukuussa Nokia 1:n teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvan HD-tarkkuuden IPS-näytön, yhden gigatavun RAM-muistin ja kahdeksan gigatavun tallennustilan. Suositushinnan puhutaan asettuvan alle 100 euroon.

Kuvissa esiintyvät puhelinmallit julkaistaan todennäköisesti kuun lopulla MWC-messuilla Barcelonassa.

Lähde: Evleaks (1)(2)

This site uses XenWord.
;