Huawei on aloittanut Android 7.0 Nougat -päivityksen syöttämisen Honor 8- ja P9-älypuhelimilleen myös Suomessa. Päivitys tuo mukanaan uudistetun EMUI 5.0 -käyttöliittymän.

Japanin Huawei vahvisti aloittaneensa päivitysten syöttämisen Honor 8:lle jo viime viikolla ja monet muut markkina-alueet ovat seuranneet perässä tällä viikolla. Mukana on myös Suomi, sillä useat käyttäjät ovat raportoineet päivityksen saapuneen Honor 8 -puhelimiinsa.

Päivitys on aluksi tarjolla priorisoidusti Huawein beeta-ohjelmaan osallistuneille sekä HiCare-sovellukseen kirjautuneille käyttäjille. Honor 8:n Nougat-päivityksen koontinumeron kerrotaan olevan FRD-L19C432B360. Myös io-tech asensi 2,38 Gt:n kokoisen päivityksen onnistuneesti Honor 8 -puhelimeensa.

 

[responsive-slider id=1855]

Käyttäjäraporttien mukaan Nougatin syöttäminen on aloitettu tällä viikolla myös P9-mallille, jonka tapauksessa päivityksen koontinumero on EVA-L09C432B361.

Beeta-ohjelmaan kuuluneet ja puhelimeensa Nougatin beeta-version asentaneet käyttäjät selviävät päivityksessä noin 500 megatavun päivityspaketilla. Suoraan Marshmallowista siirtyvät joutuvan sen sijaan lataamaan varsin tukevan kokoisen yli kahden gigatavun päivitystiedoston.

 

[responsive-slider id=1865]

Päivityksen asentamisen ei pitäisi hävittää mitään tietoja laitteista, mutta varmuuskopiointi on siitä huolimatta suositeltavaa. Huawei tarjoaa puhelimissaan oman varmuuskopiointisovelluksensa, jolla homma onnistuu näppärästi. Myös puhelimen hard-resetointi on suositeltavaa tämän kaltaisen suuremman versiopäivityksen yhteydessä, erityisesti jos puhelimen kanssa ilmenee minkäänlaisia ongelmia.

Tutustuimme Huawein Nougat-pohjaiseen EMUI 5.0 -käyttöjärjestelmään hiljattain Mate 9 Pro -testiartikkelin yhteydessä. TechBBS:n Huawei P9- ja Honor 8 -aiheiseen keskusteluun voi osallistua omassa viestiketjussaan täällä.

This site uses XenWord.
;