NVIDIA lupaa kertoa tapahtumassa viimeisimmistä pelimaailman ja grafiikan innovaatioista, mutta huhujen mukaan se sopisi myös RTX 3060 -mallin julkaisutilaisuudeksi.

NVIDIA on ilmoittanut verkkosivuillaan pitävänsä virtuaalisen GeForce RTX: Game On -tilaisuuden. 12. tammikuuta kello 19.00 Suomen aikaa pidettävä tilaisuus osuu päällekkäin CES 2021 -virtuaalimessujen kanssa ja onkin todennäköisesti osa yhtiön messuohjelmaa.

GeForce RTX: Game On -tapahtuman yksityiskohdat ovat vielä tiukasti hämärän peitossa. Yhtiö kertoo ylimalkaisesti kertovansa tapahtumassa viimeisimmistä innovaatioista pelimaailmassa ja grafiikassa. Tapahtuman tulee juontamaan GeForce-osaston johtohahmo Jeff Fisher.

Tapahtuman ajankohta sopisi hyvin viimeisimpien huhujen povaaman GeForce RTX 3060 -näytönohjaimen tai näytönohjainten julkaisutilaisuudeksi. NVIDIAn toimitusjohtaja Jensen Huang on yleensä esitellyt yhtiön uudet näytönohjaimet, mutta etenkään edullisempien mallien kohdalla se ei ole itsestäänselvyys. On myös mahdollista, että Jensen vierailisi Fisherin juontamassa virtuaalilähetyksessä.

Lähde: NVIDIA

This site uses XenWord.
;