Kotelon jo ostaneiden ei tarvitse lähettää koteloitaan takaisin korjattaviksi, vaan yhtiö tuo saataville ilmaisen tee-se-itse-korjauskitin eli kaksi uutta ruuvia.

Kotelovalmistaja NZXT on ilmoittanut viikonloppuna sen H1-kotelosta löytyneen potentiaalisen tulipaloriskin. Ongelman vuoksi yhtiö on lähettänyt jälleenmyyjille käskyn lopettaa kotelon myynti toistaiseksi.

Tulipaloriskin syy on NZXT:n mukaan kotelossa olevan PCI Express riser-kaapeli, tai tarkemmin sen koteloon kiinnittävät ruuvit. Yhtiön mukaan ruuvit voivat pienellä todennäköisyydellä osua piirilevyyn ja aiheuttaa siinä oikosulun ja siten tulipaloriskin. Yhtiön tiedossa on tähän mennessä yhteensä alle kymmenen tapausta, joissa ruuvit ovat aiheuttaneet ongelmia.

NZXT H1:n jo ostaneiden käyttäjien ei tarvitse kuitenkaan lähteä lähettelemään koteloitaan korjattaviksi, vaan he voivat tilata yhtiöltä helpon tee-se-itse-korjauspaketin. Korjauspaketti tulee sisältämään korvaavat, varmasti turvalliset ruuvit sekä ohjeet niiden vaihtamiseen. Kotelot palaavat oletettavasti myyntiin, kun NZXT on joko kutsunut varastot takaisin korjattaviksi tai lähettänyt korjauspaketteja myyjille toimitettavaksi kotelon mukana.

Lähde: NZXT

This site uses XenWord.
;