NZXT:n ensimmäinen emolevy on suunniteltu ulkoisesti minimalistisesta ulkonäöstä pitäville ja yhteensopivaksi yhtiön omien koteloiden kanssa.

Parhaiten koteloistaan ja jäähdyttimistään tuttu NZXT on päättänyt kokeilla taitojaan uusissa vesissä. Yhtiö on julkaissut CES 2018 -messujen yhteydessä ensimmäisen emolevynsä, N7 Z370:n.

NZXT:n ensimmäisen emolevyn kantavana teemana vaikuttaa olevan ulospäin näkyvä minimalistisuus aina nimeä myöden. Emolevyn pinnan alta löytyy luonnollisesti kaikki normaalit komponentit, mutta pinnalle niistä näkyy vain pieni osa, sillä suurin osa emolevystä on peitetty erilaisin metallikuorin. Myös UEFI BIOS noudattaa samaa minimalistista ulkonäköä.

Emolevy on suunniteltu sopimaan yhtiön koteloihin ja oletuksena se tulee joko mustavalkoisin tai valkomustin mattapinnoin. Yhtiö tuo lisäksi erikseen myytäviksi kiiltävät siniset, punaiset ja violetit kuoret emolevyn jäähdytyselementeille. Yhtiön omilla verkkosivuilla ilmoitetaan eri väristen kuorten suositushinnaksi 14,99 dollaria.

ATX-kokoiselta emolevyltä löytyvät kaikki perusasiat, joita Z370-emolevyiltä sopii odottaa, joskin tallennusmedioiden osalta yhtiö on pitänyt varsin konservatiivisen linjan. Emolevyllä on yhteensä kaksi PCI Express x16 -kokoista liitäntää, kaksi PCI Express x4 -liitäntää ja yksi PCI Express x1 -liitän. Tallennustilaa voi asentaa kahteen M.2-liittimeen (PCIe 3.0 x4) ja neljään SATA-liittimeen ja emolevy tukee luonnollisesti Intelin Optane-SSD-asemia.

Emolevyn verkkoyhteyksistä on vastuussa Intelin gigabitin I219-V-verkko-ohjain ja äänentoisto on toteutettu Realtekin ALC1220 -äänipiirillä. Takapuolen I/O-paneelista löytyy yhteensä viisi USB 2.0 -liitäntää, neljä USB 3.1 Gen 1 -liitäntää, DisplayPort 1.2- ja HDMI 1.4b -liittimet, BIOSin resetointipainike, verkkoliitin sekä tyypilliset ääniliittimet optisen S/PDIF-ulostulon kera. Emolevy tukee luonnollisesti yhtiön omaa Hue+-RGB-valaistusta ja Grid+-tuuletinohjainta, joita ohjataan Cam-sovelluksen avulla.

NZXT N7 Z370:n suositushinta on 299,99 dollaria ja sen pitäisi tulla saataville ilmeisesti välittömästi.

Lähde: NZXT

This site uses XenWord.
;