Razerin HyperFlux-tuoteperheeseen kuuluu itse Mamba HyperFlux -pelihiiren lisäksi sitä langattomasti lataava Firefly HyperFlux -hiirimatto.

Razer on esitellyt CES 2018 -messuilla uutta Mamba HyperFlux -hiirtä, joka on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Firefly HyperFlux -hiirimaton kanssa. HyperFlux-tuotteet tukevat Razerin näkemystä langattomasta latauksesta.

Razerin Mamba HyperFlux ei ole ensimmäinen eikä taatusti viimeinen langatonta latausta tukeva hiiri. Se eroaa monista kilpakumppaneistaan kuitenkin merkittävästi painon osalta: hiirellä on painoa vaivaiset 96 grammaa. Kevyen painon salaisuus on akuttomuus, sillä hiiri luottaa sen sijasta sisäänrakennettuun kondensaattoriin, joka kykenee säilömään kylliksi sähkövarausta noin 5 – 10 sekunnin tarpeisiin ilman kontaktia lataavaan hiirimattoon. Hiiri tukee tarvittaessa myös langallista toimintatilaa, jolloin se ei tarvitse parikseen Firefly HyperFlux -hiirimattoa.

Mamba HyperFlux -hiiri on varustettu maksimissaan 16 000 DPI:n tarkkuuteen kykenevällä optisella Razer 5G -sensorilla, jonka luvataan selviävän parhaimmillaan 50 G:n tai 450 tuumaa per sekunti kiihtyvyydestä. Siinä on yhteensä yhdeksän ohjelmoitavaa Hyperesponse -painiketta, jotka käyttävät Razerin omia mekaanisia kytkimiä sekä tietenkin rulla. Virkistystaajuudeksi hiirelle luvataan 1000 Hz.

Hiiren strategiset mitat ovat 124,7 x 70,1 x 43,2 millimetriä ja painoa sillä on jo aiemmin mainittu 96 grammaa. Hiiri on suunniteltu käytettäväksi oikealla kädellä.

Firefly HyperFlux -hiirimatto on varustettu käännettävällä kontaktipinnalla, jonka toinen puoli tarjoaa kovan alustan ja toinen kangasmaton pehmeyden ja sen pohja on varustettu liukumisen estävällä kumipinnoitteellla. Langattomasti hiirtä lataavan hiirimaton strategiset mitat ovat 355 x 282,5 x 12,9 millimetriä ja painoa sillä on 643 grammaa ilman johtoa.

Molemmat HyperFlux-uutuudet tukevat luonnollisesti Razer Chroma -RGB-valaistusta. Ne tulevat saataville pakettiratkaisuna esimerkiksi Razerin omasta verkkokaupasta maaliskuussa 279,99 euron suositushintaan.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;