OnePlus 8 Pro on veistetty lähes samasta puusta perusmallin kanssa, mutta näytön kerrotaan olevan aavistuksen suurempi ja takakamerakolmikko on saanut rinnalleen 3D ToF -sensorin ja muita tunnistamattomia lisäsensoreita.

Steve ’OnLeaks’ Hemmerstoffer vuoti aiemmin tässä kuussa nettiin ensimmäiset renderöidyt kuvat OnePlus 8 -puhelimesta vain reilua viikkoa 7T-mallin virallisen julkaisun jälkeen. OnLeaks totesi reseptin ilmeisesti toimivaksi, sillä nyt reilu viikkoa 7T Pron julkaisun jälkeen vuorossa on yhteistyössä 91mobiles-sivuston kanssa julkaistut OnePlus 8 Pro -renderöinnit.

Ulkoisesti molemmat 8-sarjan puhelimet on veistetty lähes samasta puusta. Kumpikin on varustettu reunoiltaan kaareutuvalla näytöllä ja etukamera on toteutettu reiällä näytön vasemmassa yläkulmassa. 91mobiles-sivuston mukaan Pro-mallin näyttö olisi 6,65-tuumainen eli hieman 8:a suurempi, mutta aavistuksen 7T Pro -mallia pienempi. OnePlus on jo aiemmin varmistanut, että kaikki sen tulevat puhelimet on varustettu vähintään 90 Hz:n näytöllä.

Takapuoli noudattaa tuttua kaavaa päällekkäin omalle saarekkeelleen asetetuilla kolmella takakameralla ja niiden alapuolelle varsinaiseen takakanteen upotetulla LED-salamalla. Uuttakin on kuitenkin saatu mukaan, sillä 8 Pro:ssa on kamerasaarekkeen vasemmalla puolen uusi 3D ToF -sensori (Time of Flight) sekä muita tuntemattomia kameraan liittyviä sensoreita.

Vuodon mukaan OnePlus8 Pro:n strategiset mitat ovat 165,3 x 74,4 x 8,8 mm, mikä tekisi siitä 0,7 mm 8:a paksumman. Kamerasaarekkeen kohdalta paksuus on 10,8 mm.

Lähde: OnLeaks @ Twitter, 91mobiles

This site uses XenWord.
;