Tutkimus selvittää suomalaisten ja eurooppalaisten suhtautumista ja kulutustottumuksia tekniikkaan liittyen.

io-tech on Pohjoismaiden edustaja Euroopan laitteistoyhdistyksessä (European Hardware Association), joka koostuu yhdeksästä eurooppalaisesta suuresta riippumattomasta teknologiauutis- ja arvostelusivustosta, jotka tavoittavat yhteensä yli 22 miljoonaa tekniikasta kiinnostunutta käyttäjää. EHA valitsee ja palkitsee parhaat kuluneen vuoden aikana julkaistut tekniikkatuotteet sekä toteuttaa kattavan lukijatutkimuksen eurooppalaisten suhtautumisesta ja kulutustottumuksista tekniikkaan liittyen.

Nyt vuorossa on lukijakysely, jossa selvitetään kuluttajien kiinnostusta ja käyttötottumuksia tietotekniikkaan liittyen. Huom! Kaikkiin kohtiin ei tarvitse vastata, jos kyseisestä tuotekategoriasta ei ole kokemusta tai mielipidettä.

Kysely on yksinkertainen, mutta perusteellinen ja täyttäminen vie yleensä alle 5 minuuttia. Lopuksi voit syöttää sähköpostiosoitteesi arvontaa varten – mutta se ei ole pakollista.

Tänä vuonna, kiitoksena kaikille osallistuneille, yksi onnekas voittaa valitsemansa television 1500 euron budjetilla. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi 75-tuumainen Sony Bravia tai Samsungin 8k-televisio monien muiden joukossa.

Kyselyyn voi osallistua 23. huhtikuuta klo 23:59 asti ja arvonta suoritetaan kaikkien EHA-jäsensivustojen osallistujien kesken. GDPR:n mukaisesti emme kerää tai tallenna henkilötietoja osana tätä kilpailua. Kun voittajaan on otettu yhteyttä ja hänen palkintonsa on vastaanotettu, henkilökohtaiset tiedot poistetaan sähköpostipalvelimiltamme. Tietojasi ei jaeta, kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

This site uses XenWord.
;