Vuodon mukaan puhelimen sisuksista voisi löytyä joko Dimensity 9000- tai Snapdragon 8 Gen 1 Plus -järjestelmäpiiri.

OnePlus julkaisi uuden 150 watin pikalatauksella varustetun OnePlus Ace -älypuhelimen tänään Kiinan markkinoille ja sama laite saapuu viikkoa myöhemmin OnePlus 10R -nimellä myös Intiaan, mutta ainakaan toistaiseksi uutuutta ei ole tulossa länsimaihin. Täysin ilman uutta lataustekniikkaa ei länsi kuitenkaan näillä näkymin ole jäämässä sillä OnLeaks-nimimerkillä tunnettu vuotaja Steve Hemmerstoffer on vuotanut Digit-verkkosivustolle OnePlus 10 -perusmalliksi väitetyn uutuuspuhelimen ominaisuuskattauksen.

Vuodon mukaan OnePlus 10 tarjoaa 150 watin pikalatauksella latautuvan 4800 mAh:n ja lippulaivaluokan järjestelmäpiirin. Vuodon mukaan puhelinta on testattu kahdella eri piirillä – Qualcommin vielä julkaisemattomalla Snapdragon 8 Gen 1 Plussalla sekä MediaTekin Dimensity 9000:lla. Tietoa siitä kummalla piirillä puhelin olisi mahdollisesti tulossa vuoto ei tarjoa, mutta Dimensity 9000 -piiriä on huhuttu perusmallin OnePlus 10:een jo alkuvuodesta saakka.

Lippulaivapiirin pariksi vuoto kertoo OnePlus 10:n saavan 6,7-tuumaisen Full HD+ -resoluution LTPO 2.0 -teknologiaa hyödyntävän AMOLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella, 8 tai 12 Gt RAM-muistia ja 128 tai 256 Gt tallennustilaa. Kamerajärjestelmäksi puhelimeen uumoillaan 50 megapikselin pääkameraa yhdessä 16 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 2 megapikselin makrokameran kanssa.

Lähde: Digit, OnLeaks@Twitter, Android Authority

This site uses XenWord.
;