PowerColorilta julki päässeessä kuvassa varmistetaan näytönohjaimen olevan suunniteltu 1440p-resoluutiolle, vaikka sen muisti onkin puolitettu XT-malliin verrattuna.

AMD julkaisi alkukuusta uuden Radeon RX 6700 XT -näytönohjaimen, joka saapui myyntiin viime viikolla. Yhtiön odotettiin julkaisevan samassa tapahtumassa myös RX 6700 -perusmallin, mutta toisin kävi.

Vaikka AMD ei julkaissut RX 6700 -perusmallia yhdessä XT:n kanssa, on sen julkaisu seuraamassa perästä lähitulevaisuudessa. Viitteitä perusmallin tulosta saatiin jo AMD:n tuoreimmista ajureista, joissa lisättiin tuki geneerisesti ”AMD Radeon RX 6700 Graphics” -tuotteille, mikä viittaa koko sarjaan pelkän XT-mallin sijasta.

Nyt PowerColor on puolestaan tunaroinut ennakkoon julki pressikuvan omasta tulevasta RX 6700 -mallistaan. Kuva varmistaa ainakin kyseisen Fighter-brändätyn mallin saapuvan kauppoihin 6 Gt:n muistilla, puolikkaalla XT-malliin verrattuna, mutta olevan silti suunniteltu pelaamiseen 1440p-resoluutiolla. Näytönohjain tulee käyttämään oletettavasti leikattua Navi 22 -grafiikkapiiriä ja 1440p-resoluutioon tähtäämisen perusteella sitä tuskin on leikelty huomattavasti. TechPowerUp arpookin sen noudattavan mahdollisesti RX 5700 -sarjan mallia, jossa XT-mallilla oli käytössä täydet 40 Compute Unit -yksikköä ja perusmallissa 36 CU:ta. 6 Gt:n muisti puolestaan varmistaa muistiväylän 192-bittisenä ja oletettavasti Infinity Cache -välimuisti tulee pysymään täydessä 96 megatavussa.

Lähde: TechPowerUp

This site uses XenWord.
;