Google Pixel 3 XL:ssä tulee nykytrendien mukaisesti löytymään lovi näytön yläreunasta, mutta tämän hetkisten tietojen perusteella pienemmässtä perusversiosta lovea ei löytyisi.

Googlen odotetaan julkaisevan Pixel 3 -sarjan älypuhelimet myöhemmin tämän vuoden aikana. Nyt tulevista puhelimista isommasta, Google Pixel 3 XL:stä, on saatu lukuisia kuvavuotoja.

Luotettavaksi vuotajaksi kerta toisensa jälkeen osoittautuneen Steve ’OnLeaks’ Hemmerstofferin mukaan Googlen Pixel 3 -älypuhelimista vain isommassa tulee olemaan lovi näytössä. Juuri isompi kaksikosta onkin tuoreiden kuvavuotojen kohteensa. Pixel 3 XL:n loven mitat ovat kaaviokuvien mukaan 8,1 x 23, 8 millimetriä ja se on sijoitettu luonnollisesti näytön yläreunan keskelle. Puhelimen alaosassa näytön ja rungon alareunan väliin jää 8,8 millimetrin kaistale reunusta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana loveen on sijoitettu kuulokkeen ja oleellisten sensoreiden lisäksi kaksi kameroilta vaikuttavaa sensoria. Toinen niistä on epäilemättä etukamera, mutta toistaiseksi ei tiedetä onko Google päätymässä kahteen etukameraan, vai olisiko toinen niistä esimerkiksi kasvojen tai iiriksen tunnistuksessa käytettävä sensori.

Tuoreet vuotokuvat paljastavat Googlen luottavan ainakin prototyyppien perusteella Pixel 3 -sarjassa edeltäjistä tuttuun muotokieleen. Puhelimen takapuolen yläosa on lasin peitossa ja loput takakuoresta on metallia. Sormenjälkilukija on sijoitettu hieman lasikoristeen alapuolelle. Nykytrendeistä poiketen Pixel 3 XL käyttää vain yhtä takakameraa, mutta sen ja salaman väliin on ilmestynyt toistaiseksi tunnistamaton uusi sensori. Puhelimesta ei tule löytymään 3,5 mm:n kuulokeliitäntää.

Puhelimen tekniset ominaisuudet ovat edelleen suurimmaksi osaksi hämärän peitossa, mutta ainakin osassa prototyyppejä on 4 gigatavua muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Järjestelmäpiirin voidaan olettaa olevan Qualcommin suorituskykyisin vaihtoehto eli Snapdragon 845.

Lähde: XDA-Developers

This site uses XenWord.
;