Pelitietokone Youtube-arvonnassa, joulupatakeräys jatkuu ja piparkakkutalokilpailu käynnissä.

Joulu on taas ja myös io-techin toimitus on vetäytynyt hetkeksi joulun viettoon. Työt toimistolla jatkuvat taas tapaninpäivän jälkeen joulun ja uudenvuoden välisellä viikolla ja luvassa on uutta kirjoitettua ja videomuotoista sisältöä.

Joulunpyhien ratoksi pieni kertaus io-techin joulunajan aktiviteeteista:

io-techin YouTube-kanavan joulukalenterista on nyt julkaistu viimeinen 24. luukku, jossa on arvottavana Asuksen Radeon RX 7800 XT -pelitietokone. Arvontaan osallistuminen on käynnissä vuoden loppuun asti.

io-techin/TechBBS:n jokavuotinen Joulupadan nettipata on auki loppiaiseen asti, joten sinne voi edelleen käydä lahjoittamassa rahaa hyvään tarkoitukseen jokainen omien mahdollisuuksiensa mukaan. Tätä kirjoittaessa jouluaattoaamuna pottiin on jo kerrytetty mahtavat lähes 14 000 euroa!

Potti tulee vielä varmuudella kasvamaan, sillä io-techin SER-hyväntekeväisyyshuutokaupan tulot tiliytyvät pataan vasta vuodenvaihteen jälkeen. Kaikki lahjoitukset päätyvät suoraan vähävaraisten tueksi.

Kyseiseen perinteiseen SER-huutokauppaan voi osallistua TechBBS-foorumille kirjautuneet käyttäjät omissa ketjuissaan foorumin kauppa-alueella. Luethan huutokauppojen säännöt huolellisesti ennen osallistumista!

Jos jouluna tai välipäivinä on luppoaikaa ja puuhastelusormet kutiavat, kannattaa kokeilla askarrella oma piparkakkutaideteos io-techin vuotuiseen piparkakkutalokisaan. Kisan osallistumisaika päättyy vuoden loppuun, sen jälkeen foorumin käyttäjät saavat äänestää parhaita teoksia. Myös kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Kilpailun pääsponsoreina toimivat tänä vuonna Turtle Beach, Roccat ja Noctua.

TechBBS, Piparkakkutalokisa 2023

Koko io-techin porukka toivottaa kaikille io-techin lukijoille, YouTube-videoiden katsojille sekä TechBBS-foorumin käyttäjille rauhallista ja rentouttavaa joulua siinä muodossa, miten kukin sitä tahollaan viettää.

T: Sampsa, Juha, Petrus, Niko, Oskari ja Timo

This site uses XenWord.
;