Apple on päivittänyt iOS:n ja macOS:n Safari-selaimen ja WebKit-moottorin Spectre-haavoittuvuuden varalta.

Apple on julkaissut macOS- ja iOS-käyttöjärjestelmilleen Spectre-tietoturvapäivitykset. Yhtiö oli paikannut käyttöjärjestelmänsä Meltdown-haavoittuvuuden osalta jo aiemmin.

macOS High Sierran Spectre-päivitys päivittää käyttöjärjestelmän joulukuussa julkaistun 10.13.2 -versiota muuttamatta sen versionumeroa. Yhtiön päivityskuvauksen mukaan päivitys paikkaa käyttöjärjestelmän Spectren molempien varianttien osalta. Päivityksen muutokset keskittyvät Safari-selaimeen ja sen käyttämään WebKit-moottoriin.

iOS päivittyy oman päivityksensä myötä versiosta 11.2.1 versioon 11.2.2. macOS-päivityksen tapaan se paikkaa käyttöjärjestelmän Spectren molempien varianttien osalta päivittämällä käyttöjärjestelmään sisälletyn Safari-selaimen ja WebKit-moottorin.

Applen iOS 11.2.2 -päivitys on saatavilla iPhone 5s:lle ja uudemmille, iPad Airille ja uudemille sekä 6. sukupolven iPod Touchille ja sitä uudemmille malleille. macOS High Sierra-päivitys vaatii MacBookin (Late 2009 tai uudempi), MacBook Pron (Mid 2010 tai uudempi), MacBook Airin (Late 2010 tai uudempi), Mac minin (Mid 2010 tai uudempi), iMacin (Late 2009 tai uudempi) tai Mac Pron (Mid 2010 tai uudempi).

Lähde: Apple (1), (2)

This site uses XenWord.
;