Naga V2 Pro -mallit tuovat mukanaan tuttuja ominaisuuksia päivitetyllä raudalla, kuten esimerkiksi säädettävällä hiiren rullalla.

Razer on julkaissut kaksi uutta Naga V2 -pelihiirtä. Uutuuskaksikosta Naga V2 Pro tarjoaa parin vuoden takaisesta Naga Prosta tutun modulaarisen rakenteen kolmella erillisellä kylkipalalla ja Naga V2 Hyperspeed puolestaan tarjoaa pelkän MMO-pelaajille suunnatun usean painikkeen kyljen ilman vaihtomahdollisuutta.

Naga V2 Pron kylkipaneeleiksi on alkuperäisestä Naga Prosta tuttuun tapaan tarjolla 12-painikkeinen vaihtoehto, 6-painikkeinen vaihtoehto ja perinteinen kahden painikkeen vaihtoehto. Ulkonäkö on muutenkin yleisilmeeltään ennallaan, samoin kuin myös Bluetoothiin ja valmistajan omaan HyperSpeed-yhteyteen nojaavat langattomat yhteydet.

Hiiren sisuskaluja on kuitenkin päivitetty ja Naga V2 Pro tuo mukanaan valmistajan tuoreemman Focus Pro 30K -sensorin, kolmannen sukupolven optiset kytkimet ja päivitetyn hiiren HyperScroll Pro -rullan, joka tukee hiireen vasteen muuntamista vapaan pyörimisen ja jäykähkön tuntopisteellisen pyörimisen välillä ohjelmiston kautta. Uutuushiiren HyperSpeed-yhteys tukee valmistajan multi-device-tukea, eli hiiren voi yhdistää samaan vastaanottimeen näppäimistön kanssa.

Naga V2 Pro painaa 134 grammaa ja sen ulkomitat ovat 119,5 x 75,5 x 43,5 mm. Akunkestoksi hiirelle luvataan 150 tuntia HyperSpeed-teknologialla ja 300 tuntia Bluetoothilla. Naga V2 Pro tukee Razerin langatonta Qi-lataustelakkaa, mikäli siihen ostaa erikseen myytävän Qi-latauslätkän.

Razer Naga V2 Hyperspeed puolestaan tarjotaa vain 12-painikkeisen kylkipaneelin ilman vaihto-ominaisuutta, minkä lisäksi Pro-mallista poiketen sen vasemman hiiren painikkeen viereen on sijoitettu vielä kaksi lisäpainiketta lisää. Muilta ominaisuuksiltaan Naga V2 Hyperspeed vastaa jotakuinkin Pro-mallia, mutta kytkimet ovat pykälän vanhemmat 2. sukupolven mallit ja hiiren rulla on vaihdettavissa vain tuntopisteellisen ja vapaan pyörimisen välillä ilman säädettävää jäykkyyttä.

Naga V2 Hyperspeedin mitat ovat 119,5 x 75 x 43,5 mm ja paino 95 grammaa. Paristoja käyttävän Hyperspeed-mallin käyttöajaksi luvataan valmistajan omalla yhteydellä 250 tuntia ja Bluetoothilla 400 tuntia.

Sekä Razer Naga V2 Pro että Naga V2 Hyperspeed ovat ennakkotilattavissa valmistajan kotisivuilta 199,99 ja 109,99 euron suositushinnoin.

Lähde: Razer

This site uses XenWord.
;