NVIDIA haastoi meidät kasaamaan edullisen pelikoneen GeForce GTX 1660 -näytönohjaimella. Kokoonpano toteutettiin yhteistyössä Jimm'sin kanssa, josta kokoonpanoon voi ostaa valmiiksi kasattuna.

Video on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä NVIDIAn kanssa.

Saimme NVIDIAlta haasteeksi kasata edullinen pelitietokone, jossa olisi käytössä GeForce GTX 1660 -näytönohjain. Yhteistyössä Jimm’sin kanssa pelikoneen osat valittiin sen mukaan, että pelit pyörivät Full HD -resoluutiolla, osia on hyvin saatavilla ja hinnat saadaan viilattua sopivaksi valmiskokoonpanoa ajatellen.

Videolla valitaan osat Jimm’sin verkkokaupassa ostoskoriin, käydään itse hakemassa osat Jimm’siltä Turusta, kasataan tietokone ja ajetaan lopuksi suorituskykytestit.

Tällä kertaa pelikone kasattiin Intelin 6-ytimisen Core i5-9400F -prosessorin ympärille ja emolevyksi valittiin Asuksen TUF B360-Plus Gaming, johon asennettiin 16 gigatavua Kingstonin Fury X DDR4-2666 -muistia. Näytönohjaimeksi valikoitui Asuksen GeForce GTX 1660 TUF Gaming OC ja muut komponetit olivat Intelin 512 gigatavun 660P M.2 SSD, Corsairin 650W VS650 -virtalähde ja Raijintekin Leto Pro -prosessorijäähdytin. Kokoonpano kasattiin Kolinkin Observatory RGB -koteloon. Osilla on erikseen ostettuna hintaa noin 895 euroa.

Kokoonpanon voi ostaa valmiiksi kasattuna suoraan Jimm’sistä 929 euron hintaan kahden vuoden kokoonpanotakuulla ilman Windows-lisenssiä. Tietokoneeseen on kuitenkin esiasennettu Windows 10, jota voi käyttää ostamalla lisenssin tai jo olemassa olevalla omalla lisenssillä.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;