YouTube-kasvo Marques Brownlee testaa videolla yksinoikeudella RED Hydrogen One -älypuhelimen prototyyppejä.

Vajaa kuukausi sitten ammattilaisvideokameroita valmistava RED yllätti kertomalla tuovansa markkinoille massasta poikkeavan Hydrogen One -älypuhelimen. Puhelimesta kerrotaan löytyvän patentoitu modulaarinen rakenne sekä 5,7-tuumainen holografinen näyttö. Alumiinisen perusversion hinnaksi kerrottiin 1195 dollaria ja titaaniversion hinnaksi 1595 dollaria. Puhelimen on tarkoitus tulla markkinoille ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Hydrogen Onen tarkemmat tiedot säilyivät toistaiseksi hämärän peitossa, mutta nyt tunnettu YouTube-kasvo Marques Brownlee (aka. MKBHD) on päässyt yksinoikeudella tutustumaan puhelimen prototyyppeihin. Yksi prototyypeistä on toimimaton muotoiluproto, joka esittelee lopullisen puhelimen ulkonäköä ja viimeistelyä. Muotoilu on jykevää – takakuoresta löytyy uritettua metallia sekä kevlaria ja kyljissä on otetta parantavavia kohoumia.

Videolla Brownlee pääsee testaamaan myös holografisella näytöllä varustettua toimivaa prototyyppiä, mutta itse laitteen sijaan saa luvan näyttää vain ensireaktionsa näyttöä käyttäessä. MKBHD:n reaktio vaikuttaa positiivisesti yllättyneeltä, etenkin ottaen huomioon miehen kokemuksen eri älypuhelimista. Haluttaessa 3D-tilan voi kytkeä pois päältä, jolloin näyttö toimii tavallisena 2D-näyttönä. Kolmas videolla esiintyvä prototyyppi on kameramoduuli, jonka tarkoituksena on tuoda puhelimeen videokuvausominaisuudet, joita parempia löytyy vain yrityksen omista ammattilaiskameroista. Modulin spekseistä tai toiminnasta ei kuitenkaan paljastettu toistaiseksi sen enempää.

Hydrogen Onen toimivan, lopullista mallia ulkoisesti muistuttavan prototyypin kerrotaan olevan noin 1-1,5 kuukauden päässä.

This site uses XenWord.
;