Roccat on laajentanut tietokoneiden oheislaitevalikoimaansa uudella näppäimistöllä ja langattomilla pelikuulokkeilla.

Vulcan II Max on käytännössä täysikokoinen versio viime kuussa esitellystä Vulcan II Ministä. Mukana on edelleen valmistajan omat optiset Titan II -näppäinkytkimet sekä Dual LED -näppäimet, joiden valaistus osaa näyttää näppäinten toisarvoisen toiminnon sen ollessa käytössä.

Vulcan II Max tuo mukanaan myös uuden läpikuultavan rannetuen, joka on näppäimistön itsensä tavoin varsin näyttävästi RGB-valaistu.

Syn Max Air -kuulokkeet puolestaan tarjoavat mukanaan RGB-valaistun lataustelakan, jossa 15 minuutin latauksen luvataan antavan kolme tuntia peliaikaa. Kokonaisuudessaan langattomien kuulokkeiden akunkestoksi luvataan 16 tuntia ja oman langattoman yhteytensä lisäksi ne tukevat myös Bluetooth 5.1:tä. Kuulokkeiden sisällä on 50 mm:n kaiutinelementit ja valmistaja mainostaa niiden tarjoavan 3D-äänet.

Sekä Vulcan II Maxin että Syn Max Airien ennakkotilaus on alkanut välittömästi maailmanlaajuisesti ja myyntiin näppäimistö lanseerataan 17. lokakuuta ja kuulokkeet puolestaan 10. lokakuuta. Roccat Vulcan II Max -näppäimistön suositushinta on 241,99 euroa ja Syn Max Air -kuulokkeiden puolestaan 261,99 euroa.

Lähde: Roccatin lehdistötiedote