Computex-messuilla esille pääsivät lisäksi uusi lämpötyyny ja kaksi uutta lämpötahnaa.

Parhaiten kenties ylikellottajana tunnettu Roman ’der8auer’ Hartung on harrastustensa ohella myös Thermal Grizzlyn toimitusjohtaja. Hartungin johtama lämpötahnoihin erikoistunut yritys oli läsnä uutuuksineen myös Computexissa.

Thermal Grizzlyn tuotevalikoima Computex-messuilla ei ollut kenties erityisen laaja, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. WireView Pro on syntynyt sulavien lisävirtaliitinten luomasta tarpeesta valvomaan 12VHPWR- tai 12V-2×6-liittimellä varustettua näytönohjainten virransyöttöä. Se tarkkailee paitsi jännitettä, myös lämpötilaa ja päästää ilmoille varoitusäänen, mikäli kumpikaan ylittää sallitut raja-arvot.

PhaseSheet PTM on puolestaan yhtiön uusi lämpötyyny. Lämpötyyny ei johda sähköä ja se on valmistettu faasimuutosmateriaalista, kuten nimikin ehkä kaikkein terävimmille knikkeknattertoneille jo kertookin. Thermal Grizzly ei kertonnut paikan päällä sen lämmönsiirtokyvystä vielä mitään, mutta sen luvataan olevan korkea.

Varsinaiselta yhtiön ydinosaamisalueelta löytyvät puolestaan uudet X-8- ja X-10-lämpötahnat. X-8 on kaksikosta edullisempi ja hieman suorituskyvyltään heikompi, X-10 puolestaan parempi, mutta valitettavasti mitään tarkempia lämmönjohtavuuslukuja ei ollut tarjolla. Muilta ominaisuuksiltaan ne vastaavat toisiaan: helppo levittää, ei kovetu eikä johda sähköä. Tahnat on optimoitu ilma- ja nestejäähdytyskäyttöön, mikä käytännössä tarkoittaa, ettei niillä kannata lähteä leikkimään eksoottisempien jäähdytysmetodien kuten nestemäisen typen kanssa.

Lähde: TechPowerUp

This site uses XenWord.
;