Evleaks vuosi ensimmäiset pressikuvat elokuun lopulla julkaistavasta Galaxy Note8 -älypuhelimesta.

Alan luotettavimmaksi tietovuotajaksi tituleerattu Evan Blass on julkaissut Twitterissä Evleaks-tilillään pressikuvat elokuun lopulla julkaistavasta Samsung Galaxy Note8 -älypuhelimesta. Ensin julki tuli kuva laitteen etupuolelta ja hetken päästä kollaasi, jossa laite näkyy kahdessa eri värissä ja joka puolelta.

Keväällä kauppoihin tulleisiin Galaxy S8 -malleihin nähden Note8 on kuvien perusteella hieman kulmikkaampi, jonka myötä myös näytön ja ulkomittojen välinen suhde vaikuttaisi olevan hieman korkeampi. Takakuoressa kamera-asetelma on kaksoiskameraratkaisun myötä kooltaan suurempi ja sormenjälkitunnistin on edelleen (harmillisesti) sijoitettuna kameran viereen.

Huhujen mukaan Note8:sta tulee löytymään 6,3-6,4-tuumainen Infinity Display -näyttö 18,5:9-kuvasuhteella, Exynos 8895- tai Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, optisen zoomauksen mahdollistava 13 megapikselin kaksoiskamera, S Pen -kosketuskynä sekä vedenkestävä rakenne. Samsung julkaisee Galaxy Note8:n Unpacked-tapahtumassa New Yorkissa 23. elokuuta ja io-tech on paikalla raportoimassa uutuudesta tuoreeltaan.

Lähde & kuvat: Evleaks

This site uses XenWord.
;