Samsung Galaxy Note8 komeilee ensi kertaa vuotaneissa valokuvissa.

Samsungin runsaan parin viikon päästä (23. elokuuta) julkaistavasta Galaxy Note8 -älypuhelimesta on jo nähty vuotaneita pressikuvia sekä lopullisiksi väitetyt speksit. Nyt My Everydaytech -sivusto on julkaissut sarjan kuvia aidolta vaikuttavasta Note8-prototyypistä. Laitteen kuvat on poistettu sittemmin sivuilta, mutta ne ehdittiin poimia talteen useamman muun sivuston toimesta.

Vuotaneet kuvat osuvat varsin hyvin yksiin aiemmin vuotaneiden pressikuvien kanssa, joten niissä esiintyvä laite vastaa hyvin suurella todennäköisyydellä lopullista tuotetta. Uusina seikkoina kuvista on havaittavissa Galaxy S8 -malleista tutussa asussa oleva Always On -näyttö sekä -kotinäppäin. Kuvissa näkyy myös S Pen -kynä, joka vaikuttaa hyvin saman näköiseltä Note7:n kynän kanssa. Kynän kerrotaan tukevan 4096 painetasoa ja toimivan myös veden alla.

Evleaksin hiljattain julkaisemien tietojen perusteella Note8:sta tulee löytymään 6,3-tuumainen Super AMOLED-näyttö, Exynos 8895 tai Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, kuusi gigatavua RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa, kaksois-takakamera optisella zoomilla sekä 3300 mAh akku. Myynnin huhutaan alkavan syyskuussa noin 1000 euron hintaan.

Lähteet: My Everyday Tech, PhoneArena, GSMArena

This site uses XenWord.
;