Myöhemmin tänä vuonna julkaistava Galaxy Ring on valmistajan tuorein panostus terveysseurantaan ja se hyödyntää luonnollisesti Galaxy AI -tekoälyä.

Elektroniikkajätti Samsung on julkaissut kiusoittelukuvia tulevasta Galaxy Ring -älysormuksestaan, josta saatiin ensimmäistä kertaa vihiä jo tammikuun Galaxy Unpacked -tapahtumassa. Tiedotteessaan valmistaja lupailee panostavansa isolla kädellä terveysseurantateknologioihin tekoälyn siivittämänä ja kertoo Galaxy Ringin olevan vain yksi monesta tulevasta tuoteuutuudesta. Tällä hetkellä Samsung pysyy melko vaitonaisena sormuksen teknisistä ominaisuuksista, mutta mainostaa sen tuovan käyttäjille uusia ja entistä tarkempia tapoja saada dataa hyvinvoinnistaan niin päivällä kuin yölläkin. Odotettavissa lienee ainakin jo Galaxy Watch -älykelloista tutut sykkeen, happisaturaation, rytmin ja verenpaineen mittaukset.

Kuvien perusteella Galaxy Ring näyttäisi olevan ulkoasultaan melko hillitty ja tulevan värivaihtoehtojen osalta ainakin kullan ja hopean hohtoisena sekä mustaan taittuvana. Kattavampi julkaisu Samsungilta nähdään myöhemmin tänä vuonna, jolloin myös hinnoittelusta saadaan toivottavasti tietoja.

Lähde: Samsung

This site uses XenWord.
;