Laitteiden toimitukset alkavat viikkoa myöhemmin.

Samsung on tiedottanut tänään tuovansa helmikuussa julkaistun Galaxy Fold -lippulaivapuhelimensa myyntiin Suomessa ensimmäisten maiden joukossa. Taittuvanäyttöisen laitteen ennakkomyynti alkaa Suomessa 26. huhtikuuta Telian, Elisan ja DNA:n kautta. Laitteiden toimitukset ja varsinainen saatavuus alkaa toukokuun 3. päivä.

Galaxy Foldin erikoisuus on sen rakenteen sisäpuolelle piilottuva 7,3-tuuman taittuva AMOLED-näyttöpaneeli. Ulkopuolella on pienempi 4,6-tuumainen kosketusnäyttö. Keskeisiä ominaisuuksia ovat lisäksi 5G-yhteydet, 12 Gt RAM-muistia, teratavu UFS 3.0 -tallennustilaa sekä kaksiosainen 4380 mAh akku. Kameroita on peräti kuusi – kaksi 10 ja yksi 8 megapikselin selfiekameraa sekä yksi 16 ja kaksi 12 megapikselin pääkameraa zoomaus- ja ultralaajakuvaominaisuuksilla.

Samsung Galaxy Foldin suositushinta Suomessa on 2100 euroa. Hintaan sisältyy langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, kevlar-suojakuori sekä vuoden vakuutus Samsung Care+ -palvelun kautta. Samsungin mukaan Galaxy Fold -laitteita tuodaan Suomessa saataville rajallinen määrä, mutta tarkempaa lukemaa ei kerrota.

Uutuuden päävärit ovat hopeinen Space Silver ja musta Cosmos Black, mutta kuluttajat voivat halutessaan valita itse Samsung-puhelimensa värityksen yhdistämällä Martian Green- ja Astro Blue -värejä kehyksen ja saranan kahteen korostusväriin. Tilauksesta valmistettava kustomoidulla väriyhdistelmällä varustettu Samsung Galaxy Fold tulee saataville ainoastaan Samsungin omaan verkkokauppaan osoitteessa samsung.com.

Samsung Galaxy Fold -tuotesivut

This site uses XenWord.
;