Uutuuscooleri on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ahtaiden SFF-koteloiden kanssa.

Tanskalainen Asetek vetäytyi kuluttajamarkkinoilta ODM-valmistajaksi (original design manufacturer) noin kymmenisen vuotta sitten, mutta nyt yritys vaikuttaisi tekevän ainakin osittaista paluuta omien kuluttajatuotteiden pariin. Helmikuun alussa yritys julkisti Yhdysvaltain markkinoille Intelin kanssa kehitetyn 690LX-PN-coolerin, joka on suunnattu LGA-3647-kantaiselle Xeon W-3175W -prosessorille. Nyt yritys on esitellyt toisen kuluttajacoolerin, joka tulee saataville myös Euroopassa.

Uusi 645LT on esitäytetty valmisnestecooleri, joka on suunnattu erityisesti pienikokoisiin (SFF) tietokonekokoonpanoihin, joissa lämmönhallinta on haastavaa. Coolerin suunnittelussa on huomioitu mm. DAN A4-SFX -kotelon vaatimukset. Tilan säästämiseksi jäähdyttimen letkulähdöt on käännetty 90 asteen kulmaan, jonka myötä 240 mm pitkät letkut kulkevat jäähdyttimen suuntaisesti. 30 mm paksu jäähdytin on suunniteltu ensisijaisesti 15 mm paksuille 92 mm:n tuulettimille. Blokkiyksikkö sisältää yrityksen kuudennen sukupolven pumppuratkaisun.

Asetek 645LT on tarjolla ainakin OverclokersUK:n kautta OcUK Tech Labs Extreme -nimelle brändättynä. OverclockersUK:n hinta coolerille yhdessä Noctua NF-A9x14 PWM -tuulettimen kanssa on 82,99 puntaa, eli noin 96 euroa.

Lähde: Asetek

This site uses XenWord.
;