Vuotokuvat paljastavat ensisilmäyksellä hyvin tutunnäköiset laitteet, joissa on kuitenkin pieniä muutoksia edeltäjiinsä.

Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy Z Fold 4 ja Z Flip 4 -mallit, jotka huhujen mukaan saattavat luopua Z-mallinimestään 10. elokuuta pidettävässä Galaxy Unpacked -tapahtumassa. Nyt puhelimista on vuotanut ennakkoon julki ensimmäiset kuvat.

Kuvissa paljastuu hyvin tutunnäköiset laitteet. Eroja viime vuoden Flip3:een ja Fold3:een ei ensisilmäyksellä juuri näykään, mutta Fold 4:n sarana vaikuttaisi kutistuneen hieman, Flip 4:n metallimäärä saranan ympärillä vaikuttaa aavistuksen pienemmältä ja molempien puhelimien reunat vaikuttavat Galaxy S22 -mallien tapaan viime vuotta kulmikkaammilta. Fold 4:n pienentynyt sarana voisi teoriassa tarjota mahdollistaa huhuissa odotetun aavistuksen aiempaa leveämmän etunäytön, mutta kuvien perusteella sitä ei voi vielä käytännössä todeta.

Ulkokuorissa näkyvien pienien muutosten lisäksi molempien puhelinten sisänäytön ryppy vaikuttaisi olevan aiempaa pienempi ja sen myötä huomaamattomampi. Tämä voi kuitenkin teoriassa johtua myös siitä, että laitteet ovat vielä täysin käyttämättömiä ja uusia. Rypyn pienenemistä on kuitenkin odotettu myös ennakkohuhuissa.

Ominaisuuksien osalta puhelimet ovat olleet vuodoissa ja huhuissa jo alkukesästä. Laitteiden odotetaan tarjoavan tämän päivän lippulaivarautaa Snapdragon 8+ Gen 1:n muodossa ja Flip 4:ään odotetaan viime vuotta suurempaa akkua.

Lähteet: 9to5Google

This site uses XenWord.
;