Kaksikosta Flip 4 vaikuttaisi vuotojen mukaan olevan tuomassa enemmän uudistuksia viime vuoden malleihin nähden.

Samsungin tulevat taittuvanäyttöiset Galaxy Z Flip 4 ja Fold 4 olivat jo aiemmin toukokuussa ulkonäöltään vuotojen kohteena ja nyt tulevista laitteista on vuodettu myös niiden mahdolliset rautaominaisuudet. Mukana on odotetusti kehittyneemmät järjestelmäpiirit, mutta muilta osin muutokset vaikuttavat vuotojen mukaan hillityiltä.

Molempien uutuuksien sisuksista odotetaan löytyvän Qualcommin tuorein Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka parina Fold 4:ssä olisi 12 Gt RAM-muistia ja Flip 4:ssä puolestaan 8 Gt RAM-muistia. Tallennustilavaihtoehdot Foldissa olisivat 256 ja 512 Gt ja Flipissä puolestaan 128 ja 256 Gt. Fold 4:n akun odotetaan olevan kapasiteetiltaan edeltäjästään tutut 4400 mAh:a, mutta Flip 4:n akun kapaisteetiksi vuoto odottaa 3700 mAh:a, eli se olisi 400 mAh:a edeltäjäänsä suurempi.

Myös näyttöjen osalta Fold 4:n odotetaan tarjoavan viime vuoden mallia muistuttava kokonaisuus, eli päänäyttönä toimii 7,6-tuumainen 120 Hz:n AMOLED-paneeli ja etunäyttönä puolestaan 6,2-tuumainen 120 Hz:n AMOLED-paneeli. Flip 4:n päänäytön odotetaan myös pysyvän ennallaan 6,7-tuumaisena Full HD -resoluution AMOLED-paneelina 120 Hz:n virkistystaajuudella, mutta ulkonäyttö olisi vuotojen mukaan kasvanut 1,9-tuumaisesta 2,1-tuumaiseen.

Lopuksi vuodot paljastavat vielä puhelinten kamerajärjestelmät. Fold 4:n takaa odotetaan löytyvän 50 megapikselin pääkamera yhdessä 12 megapikselin ultralaajakulmakameran ja 10 megapikselin 3x-telekameran kanssa. Etunäytön puolella puolestaan olisi vanha tuttu 10 megapikselin etukamera ja sisänäytön puolella 4 megapikselin näytön alainen kamera. Flip 4:n kamerajärjestelmä puolestaan on paperilla vastaava kuin viime vuonna, eli takana on 12 megapikselin pääkamera sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamera ja sisäpuolella 10 megapikselin etukamera.

Samsungin Galaxy Z Fold 4:n ja Flip 4:n julkaisun odotetaan näillä näkymin tapahtuvan ensi syksyn aikana.

Lähteet: Android Authority, TechRadar, Yogesh Brar @ Twitter, Ice Universe @ Twitter

This site uses XenWord.
;