Tunnettu tietovuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä viralliset pressikuvat sekä LG G6- että Huawei P10 -älypuhelimesta. Aiempien kuvavuotojen johdosta pressikuvat tarjoavat lähinnä vahvistuksen aiemmin nähdyille kuville.

Molemmissa Blassin julkaisemissa pressikuvissa puhelimista on näkyvillä molemmat puolet sekä kyljet. Kummankaan puhelimen osalta kuvat eivät kerro suoranaisesti mitään uutta, sillä samat asiat on jo nähty aiemmissa kuvavuodoissa.

LG G6:n pressikuva mustasta värivaihtoehdosta vahvistaa aiemmat tiedot siitä, että 5,7-tuumainen 18:9-kuvasuhteen näyttö peittää tavanomaista suuremman osan puhelimen etupuolesta ja näytön kulmat ovat kevyesti pyöristetyt. Äänenvoimakkuuspainikkeet sijaitsevat vasemmassa kyljessä ja virta-/lukituspainike mitä ilmeisimmin takakuoressa sormenjälkitunnistimen yhteydessä. Takakameran toteutus näyttää melko samalta kuin G5- ja V20-puhelimissa.

LG on jo ehtinyt paljastaa monia G6:n teknisiä ominaisuuksia, kuten näyttöpaneelin speksit, vedenkestävän rakenteen sekä 13 megapikselin tuplatakakameran. Julkaisu tapahtuu Barcelonassa ensi sunnuntaina.

Huawei P10 komeilee Blassin julkaisemassa kuvassa metallinharmaana värivaihtoehtona ja se näyttää samalta, kuin useammassa aiemmassa lähteeltään epävarmemmassa vuodossa. Suurin muutos P9:ään nähden on takakuoresta näytön alapuolelle siirretty sormenjälkitunnistin. Puhelimen muotoilu on myös aiempaa pyöristetympää ja takakuoren antenniraidat mukailevat nyt puhelimen muotoja.

Huawei paljasti eilen Weibo-tilillään, että Barcelonassa ensi sunnuntaina julkaistavissa puhelimissa käytetään uutta EMUI 5.1 -käyttöliittymäversiota. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tiedossa mitä versiopäivitys tuo mukanaan ja perustuuko se uudempaan Android Nougat 7.1 -versioon.

Lähteet: Twitter @Evleaks (1)(2)

This site uses XenWord.
;