AMD:n Ryzen-prosessoreiden ennakkotilausten alkamisen yhteydessä Jimm's PC-Store ja Verkkokauppa.com lisäsivät sivuilleen tilattavaksi Asuksen X370- ja B350-piirisarjoihin perustuvat AM4-kantaiset Ryzen-emolevyt.

Asuksen kallein malli on odotetusti runsailla ominaisuuksilla varustettu ja ylikellottajille suunnattu Crosshair VI Hero -emolevy, jonka hinta Jimm’sillä on 289 euroa ja Verkkokauppa.comissa 314,90 euroa.

Edullisempi X370-emolevy on 189 euron hintainen Prime X370 Pro -malli, joka on hinta-laatusuhteeltaan erittäin kustannustehokas vaihtoehto Ryzenille.

Edullisemmat B350-piirisarjaan perustuvat ja yleisellä tasolla hieman kevyemmillä ominaisuuksilla varustetut Prime B350M-A- ja B350-Plus-emolevyt eivät tue kahden näytönohjaimen SLI- tai Crossfire-konfiguraatioita ja maksavat hieman yli 100 euroa. Prime B350M-A -malli on Micro-ATX-standardin mukainen.

Virallisesti AM4-emolevyt julkaistaan 2. maaliskuuta, mutta tarkkaa saatavuutta ei ole vielä vahvistettu.

Muiden valmistajien AM4-kantaiset emolevyt saapuvat todennäköisesti Suomessa myyntiin lähipäivinä ja myös muille jälleenmyyjille. Ryzen-emolevyjen hintoja voi kartoittaa Hinta.fi-hintavertailusta.

This site uses XenWord.
;