SilentiumPC ja SPC Gear suuntaavat globaaleille markkinoille uudella Endorfy-brändillä.

Alkujaan jäähdytystuotteistaan ja koteloistaan tunnetuksi tulleen SilentiumPC:n ja sittemmin myös pelitarvikkeisiin laajentuneen SPC Gear -tuotemerkin takaa löytyvä puolalainen Cooling on ilmoittanut tänään uudistaneensa brändinsä kansainvälisille tietokonetarvikemarkkinoille. Yritys pyrkii hakemaan globaalia kasvua ja tuotteiden uusi brändi tunnetaan tästedes Endorfy-nimellä. ”Haluamme kilpailla alan suurimpien yritysten kanssa”, sanoo Coolingin toimitusjohtaja Łukasz Zdziech.

Uuden brändin myötä yritys pyrkii myös laajentamaan kohderyhmäänsä kaikkiin modernin teknologian ystäviin. ”Juuremme ovat pelialalla emmekä peittele sitä. Yleisömme on kuitenkin jo kauan sitten laajentunut gaming-yhteisön ulkopuolelle. Tuotteitamme käyttävät myös sisällöntuottajat, striimaajat, podcastien tekijät, kirjoittajat ja muut kuluttajat, ja teknologiamme käytöstä voi nauttia, vaikkei pelaisi lainkaan”, Zdziech sanoo.

Viikon sisällä Suomen markkinoille saapuvat ensimmäiset Endorfy-brändätyt tuotteet ovat Navis F280 -nestecooleri, Solum Studio– ja Solum Broadcast -mikrofonit, Wireless Thock Compact -näppäimistö sekä GEM– ja GEM Plus -hiiret valkoisena. Näistä cooleri ja hiiret ovat malleina tuttuja aiempien brändien ajalta, kun taasen näppäimistö ja mikrofonit ovat kokonaan uusia tuotteita. Toistaiseksi ei ole tarkempaa tietoa kuinka kauan vanhat brändit säilyvät markkinoilla rinnalla ja mitkä tuotteet siirtyvät Endorfy-brändin alle sellaisenaan, mutta io-techin tietojen mukaan tuttuja tuotteita kuten Fera 5 -prosessoricooleri tulee löytymään myös Endorfyn brändin alta.

Lähde: lehdistötiedote, Endorfy

This site uses XenWord.
;