SilentiumPC:n pelituotteiden brändinä toimiva SPC Gear on julkistanut langattomat versiot vuonna 2020 julkaisemistaan LIX- ja LIX Plus -pelihiiristään. Uutuudet tarjoavat langallisista malleista tutun muotoilun, mutta ovat muuttaneet niin sensori- kuin myös kytkinvalintojaan.

SPC Gear LIX Wirelessin sisällä on Pixartin PAW3335-sensori maksimissaan 16 000 DPI:n herkkyydellä ja LIX Plus Wirelessin sisällä puolestaan PAW3370-sensori maksimissaan 19 000 DPI:n herkkyydellä. Ulkoisesti kaksikko eroaa toisistaan Plus-mallin punaisten painikkeiden ja vasemmassa hiirenpainikkeessa olevan nimen verran.

Molemmat hiiret käyttävät Kailhin kytkimiä langallisten mallien Omronien sijaan. Molemmat uutuushiiret latautuvat USB-C-kaapelilla ja tarjoavat RGB-valaistuksen, jota voi säätää valmistajan oman ohjelmiston kautta.

Langallisten LIX-mallien nimeä perusteltiin aikanaan roomalaisilla numeroilla, joissa LIX tarkoittaa 59:ää, mikä oli myös kyseisten hiirien paino, mutta langattomien tapauksessa nimi ei enää suoranaisesti pidä paikkansa. Langattoman tekniikan myötä hiirten paino on nimittäin noussut 69 grammaan, joka on kuitenkin edelleen varsin kevyt kokonaismassa.

SPC Gear LIX Wireless ja LIX Plus Wireless ovat saatavilla välittömästi 48,99 ja 59,99 euron suositushinnoin.

Lähde: SPC Gear