Noin 25-litraisen kotelon sisällä jäähdytysilma liikkuu pystysuunnassa.

Silvestone on esitellyt Computex-messuilla joukon uutuustuotteita, joista yksi odotetuimpia on piakkoin kauppoihin saapuva mini-ITX-kokoinen Lucid LD03 -kotelo, joka oli ensimmäistä kertaa näytillä prototyyppinä jo vuosi sitten. ”Hormimallinen” kotelo on varustettu kolmella tummennetulla lasikyljellä, jotka hyödyntävät pikakiinnitystä. Kotelon sisällä kokoonpano on sijoitettu käännetysti, eli emolevyn liittimet asettuvat kotelon kattoon. Ilmavirtaus on toteutettu pystysuunnassa alhaalta ylöspäin.

LD03:n sisältä löytyy tilaa mini-ITX-emolevylle, SFX-L-kokoluokan virtalähteille, jopa 309 mm pitkille näytönohjaimille, 190 mm korkealle prosessoricoolerille sekä kahdelle 2,5- ja yhdelle 3,5 tuuman asemalle. Jäähdytys on toteutettu ylä- ja alaosaan sijoitetuilla kahdella 120 mm tuulettimilla.

LD03:n ohella yritys esitteli messuilla joukon muita kotelomalleja. E-ATX-kokoinen Alta S1 -täystornikotelo on varustettu lasisella etu- ja kylkipaneelilla, jotka yhdistyvät kotelon oikeassa etunurkassa. Kokoonpano asennetaan kotelon sisään 90-asteen kulmaan niin, että liitännät sijaitsevat kotelon katossa. Positiiviseen paineeseen perustuvassa ilmankierrossa käytetään pohjaan sijoitettuja kolme 180 mm tuuletinta. Tulevaksi hinnaksi arvioidaan 399 dollaria.

RL08-miditornikotelo on varustettu pienellä etupaneeliin sijoitetulla kustomoitavalla OLED-näytöllä. RGB-valaistuissa 69,99 dollarin hintaisissa Fara-malleissa on puolestaan keskitytty hyvään etupaneelin ilmavirtaukseen. Seta A1 on puolestaan hillityn pelkistetysti muotoiltu miditornikotelo RGB-valaistuksella sekä kahdella esiasennetulla 200 mm:n etutuulettimella. Lisäksi yritys esitteli joukon suuritehoisia virtalähteitä eri kokoluokkiin.

Lähde: Silverstone

This site uses XenWord.
;