Muutamat suomalaiset verkkokaupat ottivat varaslähdön Black Friday -tarjouksiin jo alkuviikolla, mutta viimeistään 00:00 alkaneiden tarjousten seuraaminen io-techin TechBBS-foorumilla on jatkunut läpi yön ja päivän. Bongaa parhaat tarjoukset yhdessä muiden käyttäjien kanssa ja Hinta.fi-hintavertailun avulla.

Black Friday -perjantaina nähdään enemmän tai vähemmän hyviä tarjouksia verkkokaupoissa ja myymälöissä. io-techin TechBBS-foorumilla kirjattiin jo eilen illalla uusi samanaikaisten käyttäjien ennätys (5852), kun innokkaimman tarjoushaukat valmistuivat vetämään ostohousuja jalkaan.

TechBBS-foorumilla on kaksi erillistä viestiketjua, joista toiseen voi linkittää löytämänsä hyvät tarjoukset ja toisessa ketjussa voi keskustella yleisesti muiden käyttäjien kanssa tarjouksista.

Muista myös tsekata Hinta.fi:n Black Friday -tarjoussivu, jossa on useammalta kaupalta listattu tarjoustuotteita yhdessä paikassa ja tarjoukset päivittyvät läpi perjantain.

Ennen ostamista kannattaa tarkistaa tuotteen todellinen hintataso Hinta.fi:n uudella hintaseurantaominaisuudella, jolla näkee hintakehityksen tarvittaessa päivä- ja kauppakohtaisesti vuoteen 2012 asti.

This site uses XenWord.
;