Yhtiön uutuus on varustettu joko Core Ultra- tai Core i9-13900H -prosessorilla ja NVIDIAn GeForce RTX 4060 -erillisnäytönohjaimella.

Älypuhelimistaan parhaiten tunnettu Tecno esitteli MWC-messuilla paitsi uuden peliohjainkokoluokan Pocket Go -tietokoneen, myös täysin uuden pöytätietokoneen. Pocket Gon tapaan sekään ei istu turhan mukavasti olemassa oleviin formaatteihin.

Tecno Mega Mini Gaming G1 on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen nestejäähdytetty minitietokone. Tietokoneen tarkkoja mittoja yhtiö ei kertonut, mutta kuvasta näkee kyseessä olevan erittäin pieni tietokone ylipäätään. Se on varustettu joko Core Ultra- tai Core i9-13900H -prosessorilla, 32 Gt:n DDR5 SO-DIMM -muisteilla, teratavun SSD-asemalla sekä GeForce RTX 4060 -näytönohjaimella, joka lienee muiden komponenttien tapaan mobiilivariantti. Lisäksi tietokoneesta löytyy Thunderbolt 4 -tuki, Oculink ulkoisille näytönohjaimille ja Wi-Fi 6E -ohjain langattomille verkkoyhteyksille.

Kuten uutiskuvasta näkee, nestejäähdytys ei ole mikään lähikaupasta haettu valmis AIO, vaan tähän tarkoitukseen valmistettu custom loop -tyyppinen nestekierto. Vaikka mobiilirauta saattaa jännittää joitain pelaajia, nykypäivänä myös ne ovat erittäin suorituskykyisiä ja takaseinältä löytyvä, etupuolen ikkunasta kurkistava RGB-tuuletin takaa parhaan peliterän. Etuikkunan päältä löytyy puolestaan pieni näyttö, jossa näkyy prosessorin, näytönohjaimen ja muistien tietoja. Myös kokoonpanon sivukyljet on varustettu ikkunoin.

Valitettavasti Pocket Gon tapaan Tecno ei ole hiiskunut Mega Mini Gaming G1:nkään julkaisuaikataulusta, saati hinnasta.

Lähde: TechPowerUp

This site uses XenWord.
;