Thermaltake on laajentanut RGB-valaistujen virtalähteidensä tarjontaa myös edullisempaan hintaluokkaan. Kyseiseen tarpeeseen vastaa uusi Smart Pro RGB Bronze -mallisto.

Uudet Smart Pro RGB Bronze -mallit asettuvat Thermaltaken valikoimissa hiljattain julkaistujen Toughpower Grand RGB Gold -mallien alapuolelle. Uutuusmalli tulee saataville kolmena tehoversiona: 650-, 750- ja 850-wattisena. Smart Pro RGB Bronze -virtalähteet ovat täysin modulaarisia ja täyttävät hyötusuhteen osalta 80Plus Bronze -tason vaatimukset. 12 voltin jännitesyöttö on toteutettu yhdellä linjalla. Kaikkien kolmen malliversion koteloinnin pituus on 170 mm.

thermatake-smartpro-rgb-bronze-2-040117

Smart Pro RGB Bronze -mallien jäähdytyksestä vastaa 140 mm Ring RGB -tuuletin, jonka valaistus mahdollistaa 256 eri värisävyä. Käyttäjä voi valita valaistuksen kiertävän sateenkaarivalaistuksen sekä punaisen, sinisen, vihreän ja valkoisen väliltä. Valaistuksen voi myös kytkeä pois päältä ja virtalähde muistaa valitun asetuksen. Tuuletin tukee Smart Zero Fan -tilaa, jolloin se on pysähdyksissä alle 10 % rasitusasteilla. Täydessä rasituksessa tuulettimen melutaso on 31,4 dBA.

Smart Pro RGB Bronze -mallien suositushinnat ovat 79,99; 89,99 ja 99,99 dollaria. Valmistaja lupaa virtalähteilleen seitsemän vuoden takuun.

Lähde: Thermaltake

This site uses XenWord.
;