X370 Xpower Gaming Titanium -emolevy tukee AMD:n tulevia Ryzen-prosessoreita.

Kyseessä on Titanium-sarjan emolevy, joka edustaa MSI:n emolevymalliston terävintä kärkeä ja on hintatasoltaan kalleimmasta päästä. Piirilevy on värjätty hopean väriseksi.

AM4-kantaiselta emolevyltä löytyy neljä DDR4-muistiliitintä ja käytössä on Ryzen-prosessoreiden kanssa julkaistava AMD X370 -piirisarja. PCI Express x16 -liittimiä on kolme kappaletta, joista kaksi on vahvistettu metallilla.

Virransyötön vierestä löytyy 8- ja 4-pinniset ATX12V-lisävirtaliittimet ja piirilevyn alalaidassa on 6-pinninen PCI Express -virtaliitin ilmeisesti näytönohjaimille. Game Boost -nuppia vääntämällä voi ylikellottaa prosessoria korkeammalle kellotaajuudelle.

Perinteisiä SATA 6 Gb/s -liittimiä löytyy kuusi kappaletta, M.2 SSD -liitäntöjä kaksi kappaletta ja emolevyn reunalta löytyy lisäksi U.2-liitin PCI Express -väyläisille SSD-asemille. Emolevyltä löytyy myös uusi USB 3.1 Gen2 -standardia tukeva liitin koteloiden etupaneelin USB-liittimille.

AMD julkaisee Ryzen-prosessorit tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen eli tammi-maaliskuun aikana ja samalla myyntiin saapuvat X370-piirisarjaan perustuvat AM4-kantaiset emolevyt.

Lähde: ocaholic.ch

This site uses XenWord.
;